Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUZUKI FINANCIRANJE: Doneseš 7.800 eura i voziš Vitaru kući, bez banke!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SUZUKI FINANCIRANJE: Doneseš 7.800 eura i voziš Vitaru kući, bez banke!

Ne trebate nositi vaše platne liste, ne zanima nas vaš bonitet, kreditna sposobnost...

Tražiš novije rabljeno vozilo koje je pouzdano, ne troši puno, jeftino je za održavati i još uza sve lijepo izgleda? Imamo odličnu ponudu za tebe!

Istraži rabljene Suzuki godišnjake pod tvorničkom garancijom i s vrlo malo prijeđenih kilometara, ekonomične potrošnje i zaista jeftinog održavanja.

Iz ponude izdvajamo gotovo novu i bogato opremljenu Suzuki Vitaru 1,4 GL+ (blagi) Hybrid koju pored klasičnih načina plaćanja doslovno možeš preuzeti već danas, tako da doneseš prvu od tri jednake rate po 7.800 eura. Drugu ratu donosiš tek za godinu dana, a treću godinu iza. Jednostavno, bez banke i bez kamata.

Da, dobro ste pročitali. Ne trebate nositi vaše platne liste, ne zanima nas vaš bonitet, kreditna sposobnost... Doneseš prvu ratu i kući ideš s Vitarom!



Ova ponuda plaćanja u tri godišnje rate je primamljiva prilika i za sve taksi vozače ili vlasnike flote koji traže pouzdana vozila s malom potrošnjom, a od 1. siječnja nove godine moraju prijeći na Euro 6 normu. Također, stranke imaju mogućnost zamjene starog vozila za novo ili novije rabljeno vozilo.

Posjeti već danas ATT Suzuki salone u Splitu i Dubrovniku ili Perfekt-auto Suzuki u Šibeniku i Zadru te se uvjeri zašto je već godinama Suzuki najčešći izbor fizičkih kupaca u Hrvatskoj, a posebno u Dalmaciji gdje u samo u prvih šest mjeseci ove godine, svako peti auto u prosjeku bio Suzuki.

Pouzdano & povoljno. Suzuki.



Vaša reakcija na temu