Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SV. LUCE Odgođen program na Rivi!

SV. LUCE Odgođen program na Rivi!

Vremenski uvjeti poremetili su planove, a danas se u advenstkom programu može uživati u muzejima

Sv. Luce javlja da na Rivu ipak stiže u nedjelju u 11 sati, a zbog vremenskih uvjeta otkazuje se i dječje kino u Đardinu. Danas se u advenstkom programu može uživati u muzejima.

U Muzeju grada Splita u 12 sati nastupa Splitski gudački kvartet i gošća na harfi Lovorka Begović, u 13 Splitski gudački kvartet i gosti Željko Milić i Žarko PerišićI Hrvatski pomorski muzej pobrinuo se da adventska događanja budu što raznovrsnija. U 12 otvara se izložba 'Splitska luka i povijesna jezgra Splita na prikazima do polovine 19. stoljeća' uz predavanje 'Što su jeli naši stari u srednjem vijeku', te dječje radionice i gastro-event Retro gastronomija - što su jeli naši stari - prehrana na Jadranu - nematerijalna baština - prezentacija i degustacija hrane. U 18.30 otvara se specifična svjetlosna instalacija božićnih jaslica u kapeli sv. Arnira autora Vice Tomasovića. U 19 sati Muzej grada Splita nam je pripremio i večernji glazbeni program u sklopu kojeg nastupa Vinko Lesić, a u isto vrijeme u Pomorskom muzeju nastupaju Boris Oštrić i Ribari.

Cijeli program može se provjeriti na stranici Turističke zajednice grada Splita.

Vaša reakcija na temu