Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sv. Nikola razveselio djecu djelatnika Galeba

Sv. Nikola razveselio djecu djelatnika Galeba

Poznat kao obiteljski brend, broji nešto manje od 400 zaposlenika, a čak 177 djece ove je godine dobilo dar

Punu vreću poklona i šaku osmjeha, Sv. Nikola je donio u Galeb dalmatinsku trikotažu. Uz vesele zvukove blagdanskih pjesama, plesom i igrama, vilenjaci su zabavljali svu djecu Galebovih djelatnika, mlađih od 15 godina.

Posebno oduševljenje je nastalo kada je u prostoriju ušetao sv.Nikola i podijelio poklone svakom djetetu prema svom uzrastu i spolu.

Iz Galeba navode da su pri odabiru poklona nastojali osigurati dobre i kvalitetne igračke koje će utjecati na emocionalni, socijalni i intelektualni rast djeteta. Za većinu djece to su najdraža sjećanja iz djetinjstva, kad su ih roditelji vodili na podjelu darova.

U nastojanju promicanja korporativnih vrijednosti i odnosa među zaposlenicima, Galeb već dugi niz godina održava ovu lijepu tradiciju. Poznat kao obiteljski brend, broji nešto manje od 400 zaposlenika, a čak 177 djece ove je godine dobilo dar.

- U firmi stvaramo osjećaj kod zaposlenika da su dio Galeb obitelji koja ih podržava. Radimo na održavanju dobre organizacijske klime koja utječe na poslovne procese, kao i na same zaposlenike. A upravo ovakve geste tome doprinose, da se poštuje obitelji zaposlenika - rekli su iz Galeba.

Vaša reakcija na temu