Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVAKA ČAST: Maturanti splitskog MIOC-a umjesto da bacaju brašno, donirali namirnice

SVAKA ČAST: Maturanti splitskog MIOC-a umjesto da bacaju brašno, donirali namirnice

Maturanti splitskog MIOC-a odlučili su da s brašnom mogu učiniti nešto puno korisnije

Maturanti diljem Hrvatske slave zadnji dan škole koji ne može proći bez gađanja brašnom i sličnih stvari. Maturanti splitskog MIOC-a odlučili su da s brašnom mogu učiniti nešto puno korisnije pa su namirnice donirali samoposluzi udruge MoSt.

- Iako je tradicija da se baca brašno, mi smo odlučili napraviti nešto korisnije i donirali smo ga. U dogovoru s profesorima koji su kontaktirali udrugu MoSt odlučili smo da ćemo donirati hranu. Pitali smo ih što im treba, rekli su da im trebaju konzerve. Svaki maturant je dao 10 kuna za kraj godine i od te svote smo kupili što je potrebno Socijalnoj samoposluzi - kazao nam je maturant Bruno Kontri koji je sa svojim kolegama danas i predao prikupljene namirnice.

- Deset kuna nama nije puno, to je možda jedna marenda, a nekome će puno značiti.  Maturanti MIOC-a pozivaju i ostale maturante da učine isto - poručili su.

Vaša reakcija na temu