Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVAKA ČAST Osigurat će ljetovanje na omiškom području za 10 obitelji iz Slavonije

SVAKA ČAST Osigurat će ljetovanje na omiškom području za 10 obitelji iz Slavonije

Iz omiške turističke agencije su pozvali i ostale da im se pridruže u humanitarnoj akciji

Ovo ljeto turistička agencija Via check-in iz Omiša organizira humanitarnu akciju - besplatno ljetovanje za 10 obitelji iz Slavonije. U suradnji s Gradom Novska, Vatrogasnom zajednicom Novske, Centrom za socijalnu skrb i ekipom 'Srijedom u 10' organiziraju prva ljetovanja po tjedan dana za obitelji iz Novske. Ljetovanja će se odvijati na području omiške rivijere od 31. kolovoza do 26. listopada 2019. Partnerstvo bi omogućilo prijevoz i smještaj za 10 obitelji. 

- Hranu još nismo organizirali i zato molimo ljude koji mogu osigurati hranu da nam se obrate. Kako bi ovu akciju proširili potrebni su nam i drugi da se pridruže koji će nam pomoći u pronalasku dodatnog prijevoza, hrane i smještaja. Svi koji su zainteresirani pomoći mogu se javiti na našu e-mail adresu: hrvatskosrce947@gmail.com ili na mobitel  0997357777 - poručili su.

Vaša reakcija na temu