Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVE GORI Legendarni hit iz Domovinskog rata posvetio 3. imotskoj bojnoj 4. brigade

SVE GORI Legendarni hit iz Domovinskog rata posvetio 3. imotskoj bojnoj 4. brigade

Stadion je proključao kad je zapjevao Čavoglave

Večeras se na stadionu Gospin dolac u Imotskom održava koncert 'Imotski ne zaboravi'. Nakon Dražena Zečića Mate Bulića, na pozornicu se popeo i Marko Perković Thompson. Nastup je otvorio novom pjesmom 'Ako ne znaš šta je bilo'.

'Dobra večer, dragi prijatelji. Hvala na lijepom i toplom pljesku. Lijepo je biti ovdje večeras, u našem Imotskom. Predivna slika', zahvalio je Thompson publici. 

Posebno je pozdravio 'Hrvatske ruže' koje su mu se pridružile na pozornici, a koje je okupio naš poznati tekstopisac Neno Ninčević

'S ovim dragim ljudima napravit će puno lijepih pjesama, kao i ova. Drago mi je da sam dio ove priče, našeg Zečića i Bulića. Otpjevat ću nekoliko pjesama kao gost', dodao je Thompson.


'S obzirom na jučerašnji Dan pobjede, i danas ćemo u tom duhu otpjevati jednu pjesmu koja, vjeruje, svima nama budi sjećanja na Domovinski rat, a posebno 4. brigadi, 3. bojnoj imotskoj, koju posebno pozdravljam odavde. Pogađate vjerojatno o kojoj se radi', rekao je prije nego što je zapjevao Čavoglave.


Vaša reakcija na temu