Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sve za blagdanski stol
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sve za blagdanski stol

Neka se ove godine na vašem stolu nađu za nijansu posebnije delicije...

Blagdani iziskuju posebnu pripremu, čak i ako ih već drugu godinu za redom obilježavamo bez prevelikih obiteljskih okupljanja. Možda je baš to razlog da svoje najmilije razveselite još finijom hranom!

I zato, neka se ove godine na vašem stolu nađu za nijansu posebnije delicije kako bi blagdansko razdoblje ostalo u lijepom sjećanju. Baš sve što vam treba kako biste razmazili svoje, ali i nepce svojih najdražih potražite svakog dana na City Pazaru u omiljenom shopping centru.

Svježa riba, morski plodovi, meso i suhomesnati proizvodi bit će glavne zvijezde vašeg blagdanskog stola, a savršeno će ga upotpuniti friško pečeni kruh ili neodoljivi kolači iz domaće radinosti, koji su dio standardno fantastične ponude City Pazara. Naći ćete tu i druge domaće proizvode uz koje će blagdani postati za nijansu bolji: domaći mliječni proizvodi, kupinovo vino, džemovi i pekmez… 

A svratite li na omiljeni pazar u gradu, otkrit ćete i nove izlagače čija vas ponuda neće ostaviti ravnodušnima. Naime, tu su nevjerojatne talijanske delicije Fratelli's PNV di Stornajuolo Victor Alexandre, među kojima vas čekaju različite vrste sireva, salama i pršuta, sušenih rajčica i slastica koje stižu iz susjedne nam zemlje, ali i raznovrsna tjestenina iz domaće radinosti na prodajnom mjestu Pasta Laure

Jedno je sigurno - po blagdansku spizu morate na najfriškiji pazar u gradu!

Vaša reakcija na temu