Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svečana zabava povodom dočeka Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Svečana zabava povodom dočeka Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.

Večer će biti prepuna dobre svirke, pića, jela...

Ostalo je još samo nekoliko dana u staroj godini i samo još najveći kampanjci nisu odlučili kako dočekati 2022. godinu. Ako ste jedan/na od tih koji takve odluke ostavljaju za zadnji trenutak, za vas smo pripremili jedno zanimljivo rješenje.

Ugodna svadbena sala Mr. & Mrs. biti će lokacija na kojoj će mnogi Splićani dočekati 2022. godinu na prigodnoj, blagdanskoj zabavi. Program će se odvijati uz pratnju muzike uživo popularnog domaćeg benda Iluzija, kao i nastup DJa koji će dodatno začiniti večer.

Večer će biti prepuna dobre svirke, pića, jela, raspoloženih, vedrih lica i plesa do 2:00 sata do kada prema uputama Stožera civilne zaštite program može održavati. Zabave definitivno neće nedostajati, zato požurite i rezervirajte svoje mjesto.

Cijena ulaznice za novogodišnju večer iznosi 390,00 kn. U cijenu je osim ulaznice uključena večera u 4 slijeda s pićem (pivo, vino, sokovi), te pjenušcem. Još jednom podsjećamo da će za zabavu uveličati nastup Banda Iluzija, a osim glazbe uživo publiku će zabavljati i DJ.

Gostima je ponuđen još jedan dodatni paket koji ne uključuje piće. U taj paket su osim ulaznice uključeni hrana, šampanjac i piće dobrodošlice po cijeni od 220,00 kn.

JELOVNIK

Predjelo

Pršut, 3 vrste sira, francuska salata, pašteta od tune

Glavno jelo

Pašticada, rižoto; njoke

Desert

Torta

Četvrti slijed

Pršut i sir


Ulazak je moguć isključivo uz predočenje digitalne EU Covid putovnice. Ukoliko istu ne posjedujete, testiranje će biti moguće na ulazu.

Sve dodatne informacije možete doznati ako nazovete jedan od info brojeva 099 43 43 543 ili 099 33 33 456. Iste brojeve koristiti i za rezervaciju svog mjesta na dočeku Nove godine.


Vaša reakcija na temu