Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVEČANO OTVOREN 'MAGICO' Slatine dobile restoran za 'bijeg od svakodnevice i hedonistički užitak'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SVEČANO OTVOREN 'MAGICO' Slatine dobile restoran za 'bijeg od svakodnevice i hedonistički užitak'

Kumovi restorana su Renata Lovrinčević Buljan i Antonio Plazibat

'Bijeg od svakodnevice i hedonistički užitak', tim je riječima chef Roko Puče opisao novi restoran 'Magico' u Slatinama. Nastavak je to priče Mira Kukanjca započete restoranom Coccolo u Trogiru, a sada s dokazanom ekipom donosi dah glamura i na obližnje Čiovo. 'Magico' nudi poznate steakove, pa i one obložene zlatnim listićima koje su proslavile Coccola, ali i bogatu riblju ponudu.

Crveni tepih, špalir hostesa, vatromet i drugi detalji dočekali su goste u četvrtak navečer na Champagne Taittinger partyju kojim je obilježeno otvaranje restorana, čiji su kumovi - Renata Lovrinčević Buljan i Antonio Plazibat.

Poznata fitnes trenerica nam je otkrila vezu s ovom gastro ekipom.

- Dobro meso, sport i fitnes idu skupa! - rekla je Lovrinčević Buljan, koja je bila Miss Universe Hrvatske 2000. godine.

- Ne mogu promovirati nešto što nije kvalitetno, a kako Roko Puče nudi kvalitetu, vrlo brzo smo se 'našli' - dodala je.

Njegovi zlatni steakovi su ih spojili, a evo što ona kaže o toj ekskluzivnoj ponudi koja je digla dosta prašine.

- Zašto kod nas ne bi ljudi mogli naručiti delicije koje im se služe u New Yorku ili Dubaiju? Drago mi je što smo zahvaljujući Coccolu i mi na toj luksuznoj karti. Inače, svima kažem da sam najbolje meso jela u Nusr-Et Steakhouseu u New Yorku i kod Roka u Trogiru.

Kuma drži da je kod restorana ipak najvažnija spiza, a kod njih se meso 'topi u ustima'. Slično razmišlja i kum, proslavljeni kickboksač Antonio Plazibat.

- Spiza im je najbolja, a osjećam se kod njih kao doma - rekao nam je Plazibat.

Znamo da borci pogotovo pred mečeve imaju poseban režim prehrane, pitali smo ga uklapa li Pučin jelovnik i u ta razdoblja.

- Kako ne. Pred borbe gledam jesti što više mesa, uz pokoji prilog - odgovorio nam je najbolji hrvatski kickboksač.

Nedavno je ovaj 28-godišnji Solinjanin nokautirao Marokanca Tarika Khbabeza, pa se kroz nekoliko mjeseci očekuje njegov meč za titulu u Gloryjevoj teškoj kategoriji. Pitali smo ga što će se promijeniti kada osvoji pojas...

- Neće me zvati: 'Di si, šampione', nego ću stvarno biti šampion, ha, ha. Našu zajednicu su učinili ponosnim Branko Cikatić, Mirko Filipović, Mladen Brestovac, a nadam se da bih sljedeći mogao biti ja... - poručio je.

U fotogaleriji pogledajte tko je sve bio na svečanom otvaranju, a Roko Puče je posebno ponosan bio na dolazak njegovih kolega Duje Pisca, Hrvoja Zirojevića i Pere Savanovića, čiji se craft gin točio ove slavljeničke večeri.

Vaša reakcija na temu