Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić SVEČANOST NA MERTOJAKU Krenuo rebrending Vulkana, u Splitu otvoren prvi automat klub OlyBet
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SVEČANOST NA MERTOJAKU Krenuo rebrending Vulkana, u Splitu otvoren prvi automat klub OlyBet

Automat klubovi Vulkan odnosno OlyBet će nastaviti suradnju s Hajdukom

Na Mertojaku, na adresi Ostravska ul. 7g, svečanim programom predstavljen je prvi automat klub pod brendom OlyBet. Ovo je početak rebrendinga svih ostalih 56 automat klubova Vulkan u Hrvatskoj. Naime, svi automat klubovi Vulkan će u dogledno vrijeme biti pod brendom OlyBet. 

OlyBet se prepoznaje ne samo kao brend koji ima jasnu poslovnu viziju i misiju, već kao brend koji se istinski zalaže za društveno odgovorno poslovanje i uvijek je tu kao dio zajednice. 

- OlyBet brend je poznat kao sponzor nogometnih klubova Fiorentina i Real Betis, zatim NBA-a, NHL-a, ali ipak ono što je nama od iznimne važnosti je nastavak dosadašnje suradnje Automat klubova Vulkan (u skoroj budućnosti Automat klubova OlyBet) s Hajdukom - poručili su.