Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVEČANOSTI I PROSLAVE Tražite idealno mjesto? Vaša potraga je završena...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SVEČANOSTI I PROSLAVE Tražite idealno mjesto? Vaša potraga je završena...

Provjerite ponudu hotela Corner i Perla resorta

Dolazi nam vrijeme krštenja, pričesti, krizma, a vi još uvijek tražite idealnu salu za proslavu u krugu obitelji i prijatelja? Vaša potraga je završena! Opustite se i prepustite nam organizaciju vašeg svečanog ručka uz vrhunsku hranu i uslugu.

Hotel Corner **** Split


Zgrada u centru grada, poznata kao 'Stara vjenčaona' koja može ispričati mnoge priče, danas je moderno uređeni hotel na dva kata. Uz uslugu smještaja u 42 prostrane i svijetle sobe te wellness, hotel nudi i organizaciju izleta i  transfere kao i organizaciju raznih svečanosti unutar svog novouređenog restorana (kapaciteta do 100 osoba). 



Provjerite ponudu, a naše osoblje će se pobrinuti o svim Vašim željama. Besplatan parking za sve goste smješten je iza zgrade hotela Corner.

Provjerite aktualnu ponudu smještaja za proljeće!

Za sve dodatne informacije, dostupni smo na reception@hotelcorner.eu 


Perla Resort **** Rogoznica


Resort je smješten na samoj plaži, udaljen svega 2 km od centra Rogoznice. Perla Resort sastoji se od modernog hotel Perla****, Apartmana Perla ****, depadanse s uslugom smještaja u deluxe sobama   ***** i luksuzne Vile Perla.

Perla je luksuzni resort na iznimnoj lokaciji, brižno uređenog okoliša, s brojnim sportsko-rekreacijskim sadržajima za različite uzraste, pa je tu i dječje igralište, teretana na otvorenom, teniski teren, boćalište i 4 otvorena bazena, ali i snack-bar, a la carte restoran te privezište za 25 brodova, što ga čini idealnim odredištem za obitelji, prijatelje ili poslovne goste.




Aktualna promocija za sve domaće goste! Provedite Uskrs u našem resortu!

Proslava svih vaših svečanih trenutaka u jednom od naših restorana.

Naš tim će Vas rado savjetovati o navedenim uslugama. Obratite nam se s povjerenjem na perlaresort@kruscica.hr.

Vaša reakcija na temu