Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svi najbolji Black Friday popusti na jednom mjestu!

Svi najbolji Black Friday popusti na jednom mjestu!

Najdraži petak u godini je pred vratima! A zašto i četvrtak ne biste pretvorili u filmski dan za pamćenje? Sve to samo u City Centeru one

Zaokružite u kalendarima petak, 27. studenog, i dođite u svoj City Center one na Black Friday. Napravite popis svega što već duže vremena želite kupiti za sebe, svoju bolju polovicu, djecu, prijatelje, djedove i bake te krenite u shopping akciju. Topli puloveri, cool hlače, klasične košulje, raskošni kaputi ili debele jakne… Uz odlične popuste, izbor je samo na vama! Fantastična sniženja mudro iskoristite i za kupnju božićnih poklona za svoje najmilije - jer blagdani već kucaju na vrata! 

Popusti za Black Friday idu do fantastičnih 70%, u npr. Varteksu, Shoosteru, Argentumu, Charm Silveru i drugim dućanima. Do 60% popusta daju Hervis, Mass, Office Shoes, ShoeBeDo, posteljina.hr i Come te, a 50% na baš sve pronaći ćete u Galileu, Humanicu i trgovini Gau Moreno. Brojni dućani imaju popust od 50% na odabrani dio asortimana, a među njima su Aldo, Alpina, Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, Magic Baby, Sancta Domenica, Swarovski i brojni drugi. Lijepih 30% na baš sve pronaći ćete u trgovinama Fashion&Friends, Guess Accessories Store, Golden Rose, s.Oliver, Tom Tailor, Triumph, a 20% na cjelokupan asortiman čeka vas u trgovinama Calzedonia, Tezenis, Intimissimi, Lisca, Maras…

Budite bez brige dok kupujete jer su higijenski uvjeti u City Centeru one na najvišoj razini, a epidemiološke smjernice se poštuju do zadnjeg detalja. Tome svjedoči i činjenica da je neovisna međunarodna tvrtka Safe ShoppingCenters dodijelila City Centeru one certifikat Covid-19 Compliant, odnosno potvrdu da ovaj centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Popis popusta (koji će se redovno nadopunjavati) pronađite ovdje, prije odlaska u kupovinu se inspirirajte, i ne zaboravite da imate sat vremena duže za shopping, City Center one će 27. studenog raditi do 22 sata. Dobra vijest je i da se dobar dio popusta produžuje na vikend, pa ćete imati dovoljno vremena za kupovinu. 

A kao lijepu uvertiru za najdraži petak savjetujemo Ladies Night! Možda posljednji mjeseci nisu onakvi kakve smo priželjkivali, ali to ne znači da se trebamo prestati veseliti malim stvarima koje nas čine radosnima. Jednostavno je: okupite prijateljice i uživajte na novom izdanju Ladies Nighta, omiljenog ženskog druženja koje je na rasporedu 26. studenog u Cineplexxu. Za dodatnu dozu smijeha ovog će se puta pobrinuti film 'Klopa, cuga i luđaci', odlična komedija koja prati proslavu Dana zahvalnosti dviju prijateljica. A osim odlične zabave, očekuje vas poklon za koji se pobrinuo dm, slatki zalogaj te novi broj magazina Gloria.

Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu