Foto: Mićo Samardžija SVI PUTEVI VODE NA KRČIĆ Kninjani udružili snage za pomoć mladoj obitelji

SVI PUTEVI VODE NA KRČIĆ Kninjani udružili snage za pomoć mladoj obitelji

Sve koji danas dođu u Knin čeka fotografiranje, jahanje konja, gulaš od divljači i spektakularni vatromet

Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin, uz donacije brojnih obrta i tvrtki, udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i organiziraju danas humanitarno i zabavno 'Valentinovo na Krčiću'. 

- U želji da se proslave sve vrste ljubavi; romantične, prijateljske, rodbinske, ali i ljubav prema predivnom Krčiću, pozivamo sve zainteresirane da se priključe i uživaju u ovom posebnom događanju, koje ima i humanitarni karakter. 'Valentinovo na Krčiću' podijeljeno je u dva dijela. U prvom dijelu, od 14 do 16 sati će profesionalni fotografi sve zainteresirane parove i grupe besplatno fotografirati uz Krčić, nudit će se gulaš od divljači i jahanje konja, a u drugom dijelu, od 19 sati, svi će imati priliku uživati u predivnom vatrometu, lampionima dobrih želja i ekološki proizvedenom pjenušcu i vinima Burnum - najavljuje Romana Marković iz Turističke zajednice Knina.

Sve fotografije bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board. Prva tri mjesta, s najviše glasova, odnosno lajkova, osvajaju prigodne nagrade.

Cijeli ovaj događaj 'obojen' je humanitarnim karakterom te će se nizom humanitarnih akcija prikupljati sredstva za mladu kninsku obitelj Ličanin-Šundić. Otac dvoje male djece, s trećim na putu, Svetozar Ličanin, nakon komplikacija i oštećenja pluća, završio je u induciranoj komi 18. siječnja 2020. i otad mu je stanje kritično. 

- Kako bismo svi zajedno pomogli ovoj obitelji u teškim trenutcima, udruženim snagama organizatorima i raznih kninskih udruga i poduzetnika, svi posjetitelji moći će doprinijeti ovoj akciji donacijama za jahanje konja, gulaš od divljači i majice s posebnim dizajnom. Od 14 do 16 sati će svi moći pripomoći donacijama na razne načine. Udruga Grabarije će uz Krčić i rijeku Krku nuditi jahanje konja, dok će Športsko-ribolovno društvo Krka i Lovačka udruga Knin, uz velikodušne donacije mesnice Pivac i pekare Ljubić, za posjetitelje spremiti gulaš od divljači za simboličnu cijenu. Također, moći ćete postati vlasnik/ca majice s posebnim dizajnom - dodaje Marković.

Od 19 do 20 sati će se iznad Krčića 'prosuti' predivne boje vatrometa, a nakon toga će građani imati prilike zaželjeti najljepše želje i pustiti lampione želja u nebo iznad Krčića. Sve će biti osigurano uz snage DVD-a Knin. Zbog manjeg prostora za parking i sigurnosti djece, cestice do Krčića i do ribogojilišta će biti zatvorene, a iz Turističke zajednice mole posjetitelje da parkiraju na predviđeno mjesto i prošetaju pet minuta do slapa i događanja.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58906, "");
Pregledaj komentare