Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Njavro/HRT SVI SU JOJ SE OKRENULI Omišanka očarala žiri Voicea

SVI SU JOJ SE OKRENULI Omišanka očarala žiri Voicea

Gabrijela Braičić već je osvojila zlatni gumb u Supertalentu

Na Prvom programu HRT-a večeras se prikazuje druga emisija nove sezone 'The Voice Hrvatska'. Na pozornici se pojavila Omišanka koja je s 14 godina oduševila žiri Supertalenta, a tada je od Janka Popovića Volarića dobila zlatni gumb. 

Gabriela Braičić je danas 18-godišnja studentica Glazbene akademije, voli sve vrste glazbe, a nastup je posvetila svome nedavno preminulom djedu. 

Njezin izbor bila je Aretha Franklin, verzija Jennifer Hudson, i pjesma 'Aint' no Way'. Gobac, Dino Jelusić i Vanna okrenuli su se gotovo u isti tren, a u 'Voiceu' imali smo i prvi slučaj blokade, i to novog mentora Urbana, bez obzira na njegovo oduševljenje ovim zaista posebnim nastupom. Ako se mentora blokira, prije nego se odlučio okrenuti, on ne može uzeti kandidata u svoj tim. 

- Jako dobro. Ja čak i ne znam koju si pjesmu pjevala, ali morao sam se okrenuti čim si se počela onako uzdizat… Bravo! - komentirao je Gobac ovaj sjajni nastup. 

- U dvije minute donijela si mi sreću u život - rekao je Dino. 

Bez obzira na komplimente svih, Gabriela je odabrala Gopca za svog mentora.

Vaša reakcija na temu