Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SVI U PETAK U DUGI RAT Dugoratsko ljeto otvara grupa Dalmatino!

SVI U PETAK U DUGI RAT Dugoratsko ljeto otvara grupa Dalmatino!

'Pridružite nam se i zaplešite pod zvijezdama uz pjesme koje svi volimo i pamtimo'

Ako dolazite na ljetovanje u Dugi Rat ili ste samo u prolazu, pripremili smo nešto za svakoga! Pripremite se za nezaboravno ljeto jer nam se bliži 22. Dugoratsko ljeto! Otvaramo ga spektakularnim koncertom grupe Dalmatino u petak, 28. lipnja. Očekuje vas večer ispunjena odličnom glazbom, plesom i veseljem, pravo slavlje za dušu i tijelo - poručili su iz Turističke zajednice općine Dugi Rat.

Dalmatino, jedan od najomiljenijih bendova našeg kraja, donosi svoje hitove i zaraznu energiju na pozornicu u parku u lučici. Njihovi nezaboravni hitovi i prepoznatljiv dalmatinski zvuk stvorit će atmosferu koju nećete željeti propustiti. 

- Pridružite nam se i zaplešite pod zvijezdama uz pjesme koje svi volimo i pamtimo. Ovo je prilika da zajedno stvorimo uspomene koje ćemo dugo nositi u srcu. Ali to je samo početak! U subotu, 29. lipnja,  čeka nas prava pučka fešta u čast blagdana sv. Petra s koncertom Petra Dragojevića, te još mnogo zanimljivih događanja koja će tek slijediti - dodali su.


- Vidimo se na Dugoratskom ljetu, mjestu gdje zabava i dobra energija nikad ne prestaju! Dođite i uživajte u najboljem ljetu koje Dugi Rat može ponuditi, jer za svakoga imamo ponešto! Uživajte u glazbi, umjetnosti, sportu, kulturi i mnogobrojnim događanjima koji će ovo ljeto učiniti posebnim. Ne propustite priliku za stvaranje nezaboravnih uspomena s obitelji i prijateljima u našem predivnom Dugom Ratu!


Program Dugoratskog ljeta 2024. dostupan je na službenim i Facebook stranicama organizatora Općine Dugi Rat i Turističke zajednice općine Dugi Rat te na informativnim pločama kroz cijelu općinu.

Vaša reakcija na temu