Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marko Andrijašević Svjetska zvijezda Lola Astanova snima spot na spektakularnom Skywalku i nastupa na završnici WTA Makarska Opena

Svjetska zvijezda Lola Astanova snima spot na spektakularnom Skywalku i nastupa na završnici WTA Makarska Opena

Poznata pijanistica pozirala je na Biokovu

Lola Astanova, svjetski poznata pijanistica koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama i uspješno nastupa diljem svijeta, stigla je u četvrtak u Makarsku.

Prije nastupa nakon finalnog meča u nedjelju 11. lipnja na teniskom turniru WTA Makarska Open hosted by Valamar, Lola snima kadrove za novi spot na Biokovu na poznatom vidikovcu Skywalk s kojeg puca najljepši pogled na Makarsku i dalmatinski arhipelag.

Pijanistica na Instagramu ima više od milijun pratitelja, neki spotovi na YouTubeu imaju i 15 milijuna pregleda, pa je snimanje spota u Makarskoj odlična promocija grada pod Bikovom, Dalmacije i Hrvatske.

Njezin nastup u Tenis centru Makarska sutra nakon finalnog meča koji starta u 17.30 sati najljepša je pozivnica za ljubitelje vrhunskog sporta i odlične glazbe.

Vaša reakcija na temu