Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svjetsko nogometno prvenstvo može početi uz zarazne stihove 'Škiljim, škiljim'!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Svjetsko nogometno prvenstvo može početi uz zarazne stihove 'Škiljim, škiljim'!

U novoj kampanji Optike Anda pojavljuje se i Ćiro Blažević

Svjetsko nogometno prvenstvo donosi dobre emocije i povezuje cijeli svijet, zbog čega su oči Vatrenih navijača ovih dana uperene prema malim ekranima. 

Navijačkoj euforiji pridružio se i omiljeni dvojac Tonči Huljić i Anda Panda sa zaraznom pjesmom 'Škiljim, škiljim' koja je poprimila novo ruho. U animiranom videu Tonči se našao u problemu jer nije provjerio svoj vid na vrijeme i tako je naučio najvažnije nepisano pravilo ovih dana: 'Ne prtljaj po daljinskom za vrijeme nogometne utakmice!'


Svojom ulogom strastvenog navijača koji u ključnom trenutku utakmice greškom ugasi televizor, Tonči Huljić oduševio je gledatelje i izmamio osmijeh na lice svih onih koji su se sami našli u ovoj frustrirajućoj situaciji. 

- Vjerujem da su najsmješnije stvari uvijek istinite, baš kao i ova nespretna te prije svega realistična situacija sa slučajnim gašenjem TV-a usred utakmice. Nakon pozitivnih reakcija na prvi video s likom Ande Pande, znao sam da će i drugi video biti pun pogodak, a nadam se će na ovom prvenstvu biti puno pogodaka i s hrvatske strane! - zaključio je u navijačkom tonu Tonči Huljić.


U novoj kampanji pojavljuje se i trener svih trenera Ćiro Blažević koji ima snažnu motivacijsku ulogu baš kao i tijekom svoje karijere, te je nakon odgledane prve utakmice Svjetskog prvenstva poručio:

- Počelo je Svjetsko i već na prvoj utakmici, pa čak i u prvim minutama, ovom sucu koji škilji mogu poručiti isto što i Tončiju u reklami za Optika Anda - stavi naočale! Dosta je blamaže!

Za utakmice bez škiljenja rezerviraj se za besplatnu kontrolu dioptrije u Optici Anda online putem ili dolaskom u najbližu Anda poslovnicu. A kako je Ćiro spasio Tonča od škiljenja, pogledajte niže u videu!


Vaša reakcija na temu