Tajči će biti gošća na koncertu Mije Dimšić!

Tajči će biti gošća na koncertu Mije Dimšić!

Isto tako će večerašnji nastup Tatjane Matijaš u Šumici dolaskom podržati mlada pjevačica koja u subotu održava svoj veliki koncert na Gripama

Odavno je rečeno kako iskreno prijateljstvo ne poznaje granice. U slučaju ove dvije dame to je velika istina jer, iako ih dijeli razlika u godinama pa i cijeli ocean, Miju i Tajči veže ista ljubav spram glazbe i iskrenih osjećaja kojom ih prenose. Slučajnost ili neka viša sila htjeli su da upravo Tajči i Mia, koje svoju međusobnu podršku često dijele i javno kroz društvene mreže, upravo u Splitu dan za danom održavaju svoje koncerte.

Tatjana Matejaš Tajči, naša proslavljena pjevačica, nakon dugogodišnje karijere i života u SAD-u ponovno će večeras zapjevati u Splitu u novoobnovljenom restoranu Šumica u 20 sati. Naša mlada i talentirana pjevačica Mia, već u subotu priprema svoj prvi samostalni koncert na Gripama.

I dok bi možda nekom drugom vremenska blizina ovih nastupa zasmetala, naše dvije pjevačice suprotno od svih očekivanja zamislile su upravo obrnuti scenarij i svojom pozitivom okrenule priču u svoju korist.

Mia će tako u grad pod Marjanom stići već danas kako bi gostovala na Tajčinom koncertu, dok će Tajči ostati u Splitu dan dulje kako bi svoju podršku mladoj kolegici dala ove subote na Gripama.

Uz neponovljivu Tajči, gošće na Gripama bit će Domenica i Đana Smajo.

Ulaznice za Mijin koncert na Gripama mogu se nabaviti po cijeni od 50 kuna u Bakra - Steak & Pizza baru od 12 do 22 sata te online na www.croatia-tickets.com.

Na sam dan koncerta, u subotu, 20. studenog, prodaja ulaznica bit će i na blagajni ŠC 'Gripe' od 10 do 19 sati.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(36868, "");
Pregledaj komentare