TAJNI SPLIT Igor Mihovilović je razgovarao s Ivanom Svagušom

TAJNI SPLIT Igor Mihovilović je razgovarao s Ivanom Svagušom

Donosimo video intervju s akademskim slikarom čije se područje interesa širi na strip, grafite, radio...

U trećoj epizodi 'Tajnog Splita' sugovornik Igoru Mihoviloviću je Ivan SvagušaFormalnim je obrazovanjem stekao titulu akademskog slikara, a istražuje i strip, grafite, street art, te je suradnik community radija KLFM.org… Svira gitaru, a kao voditelj brojnih radionica prisutan je i na civilnoj sceni grada.

'Tajni Split' je medijsko-arhivski projekt promotora i arhivista splitske nezavisne scene Igora Mihovilovića i partnerskih organizacija realiziran u 2019. godini kroz projekt '25 godina nezavisnog umjetničkog aktivizma u Domu mladih'. Razgovor sa Svagušom snimljen je u kolovozu ove godine.

Projekt sistematizira više od dva desetljeća prikupljenih podataka i dokumenata povezanih s nezavisnom scenom grada Splita i fizički ih trajno pohranjuje u community arhiv dostupan u sklopu Platforme Doma mladih. Kroz seriju video-intervjua objavljenih na Vimeo stranici Kino kluba Split započinje i trajno bilježenje sjećanja protagonista splitske nezavisne produkcije, bila ona izvedbena, likovna, aktivistička ili glazbena. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54588, "");
Pregledaj komentare