Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO: TBF feat. ST Koka i Klapa Cambi pobjednici su Splitskog festivala

VIDEO: TBF feat. ST Koka i Klapa Cambi pobjednici su Splitskog festivala

Stručni ocjenjivački sud najboljim je proglasio Nenu Belana sa skladbom Zvijezde

Dodjelom nagrada okončan je 61. Splitski festival. 

Publika je odlučila kako je najbolja skladba ovogodišnjeg festivala Bambina mia u izvedbi TBF-a feat. ST Koka i Klape Cambi, koja je ponijela Zlatnog galeba. Uručio ju je splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Zlatni val stručnog ocjenjivačkog suda ponio je Neno Belan za skladbu Zvijezde. 

Stručni sud odlučio je kako Srebrni val dobiva pjesma Tvoja i gotovo u izvedbi Lorene. Drugu nagradu publike, Srebrni galeb ponio je Dražen Zečić sa skladbom Ako život opet priliku mi da.

Stručni ocjenivački sud Brončani val dodijelio je skladbi Srce u koroti u izvedbi Tedija Spalata. Brončani galeb po odluci publike dobila je skladba Kada jednom odem u izvedbi Tomislava Bralića i Klape Intrade.

Nagrade su dodijeljene i u posebnim kategorijama.

Za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnjeg Splitskog festivala Hrvatsko društvo skladatelja proglasilo je pjesmu O tebi ovisan, Marka Tolje. Najbojlji debitant je ToMa, sa skladbom Zaboravljeni. Nagrada Remi Kazinoti otišla je za Baš me briga, u izvedbi Gorana Karana. Nagradu za najbolje stihove dobila je skladba Srce u Koroti, koju je izveo Tedi Spalato. Nagradu za najbolju interpretaciju ponijela je Lorena za skladbu Tvoja i gotovo. Najbolja skladba je Bambina mia po ocjeni novinarskog suda u izvedbi TBF-a feat. ST Koka i Klape Cambi. 

Vaša reakcija na temu