TEATAR POD ZVIJEZDAMA Predstave i koncerti na Tvrđavi Gripe od 20. kolovoza

TEATAR POD ZVIJEZDAMA Predstave i koncerti na Tvrđavi Gripe od 20. kolovoza

Novi koncept omogućuje publici druženje s glumcima i izvođačima

Kazališno glazbeni festival 'Teatar pod zvijezdama' ovog ljeta po drugi puta organizira se u Splitu. Na Tvrđavu Gripe manifestacija dovodi kazališne predstave renomiranih hrvatskih kazališnih kuća koje su obilježile ovu kazališnu sezonu, te vrhunski glazbeno-koncertni program.

Održava se od 20. kolovoza do 20. rujna na Tvrđavi Gripe, koristeći višestoljetne zidine i zvjezdano nebo kao jedinstvenu kulisu.

- U Hrvatskoj uvodimo novu dimenziju druženja, tzv .'Theatre and clubbing' koncept, koji nakon predstava i koncerata omogućuje publici druženje s glumcima i izvođačima s ciljem da festival 'Teatar pod zvijezdama' postane sinonim vrhunskih kazališnih i glazbenih programa, ali i kvalitetnih prijateljskih druženja koja nam svima u današnjem ubrzanom ritmu života nedostaju - poručili su organizatori. 

Dodali su da će manifestaciju organizirati u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite.

- 'Teatar pod zvijezdama' prošle je godine imao izvanredan prijem kod Splićana i njihovih gostiju. Ova manifestacija zasigurno predstavlja dodatan motiv gostima za dolazak u naš grad - naveli su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69396, "");
Pregledaj komentare