Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE: Sve izvedbe do kraja ljetnog festivala su rasprodane!
Kultura Piše: Dalmatinski portal

TEATAR UZ MORE: Sve izvedbe do kraja ljetnog festivala su rasprodane!

Od rujna sve predstave počinju u 20 sati

Kazališni festival Teatar uz more od prve godine postojanja snažno se ucrtao na kulturnu mapu grada Splita.  Njegovu popularnost potvrđuje još jednom - publika. Do kraja ljetnog kazališnog festivala ostalo je nešto manje od mjesec dana, a sve kazališne izvedbe u potpunosti su rasprodane!

Popularna komedija 'Kad udari južina' koja će se održati 29. kolovoza još jednom je rasprodana, čak trinaesti put u Splitu. Ovu komediju samo u Splitu je pogledalo više od 7000 ljudi. Brojka je to kojom mlade splitske glumice postavljaju nove rekorde na kazališnoj sceni. 

Petru Kraljev i Jagodu Kumrić u emotivnoj komediji o ženskom prijateljstvu Splićani će ponovno moći pogledati na jesen u sklopu jesensko-zimskog repertoara Teatra uz more u dvorani Lora.

I premijera najnovije komedije B GLAD Produkcije 'Džaba je najskuplje' najavljena za 5. rujna rasprodana je. Mladi glumci Konstantin Haag i Faris Pinjo, čija popularnost raste svakim danom, predstavit će se po prvi put publici Teatra uz more.

'Džaba je najskuplje' nastala je prema motivima teksta 'Majstor' kultnog splitskog redatelja, scenariste, autora nekolicine i danas rado gledanih filmova i TV serija Vanče Kljakovića, no prije svega izuzetnog kazališnog redatelja. Komedija 'Džaba je najskuplje' vraća se na Teatar uz more 9. listopada. 

'Prije par dana, na premijeri komedije 'Rulet', smo se još jednom uvjerili kako tamo izgleda rasprodano gledalište i to je jednostavno nevjerojatno. Hvala splitskoj publici na prilici. Vidimo se 5. 9.', rekao je Konstantin Haag.

'Drago mi je što je premijerno izvođenje u Hrvatskoj rasprodano. Imamo veliku odgovornost prema publici. A imamo i već novi termin 9. 10.!', dodao je Faris Pinjo.

Komedija 'Rulet' u izvedbi Petre Kraljev, Jagode Kumrić, Nike Barišić i Ane Uršule Najev prvim dvjema rasprodanim izvedbama oduševila je posjetitelje Teatra uz more. Glas o dobroj komediji brzo se pronio gradom te je, svega četiri dana od premijere, i treća izvedba dogovorena za 17. rujna, pogađate, rasprodana! 

Stoga je glumicama pripala čast otvoriti jesensko zimsku sezonu Teatra uz more 3. listopada u dvorani Lora.

'Ljetna kazališna sezona Teatra uz more nije mogla bolje završiti no nastavkom ovoljetnog niza rasprodanih izvedbi. Hvala još jednom svima koji su sudjelovali i naravno, posebno hvala publici. Kazališno druženje nastavljamo već početkom listopada kada selimo u dvoranu Lora gdje 3. listopada starta nova jesensko zimska sezona Teatra uz more. Ulaznice za prve jesenske izvedbe već od danas su u prodaji', najavio je Tadija Kolovrat iz Teatara uz more.

Ulaznice se mogu kupiti:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe sat vremena pred predstavu)

- infoirmacije i rezervacije na 091 795 7260

Vaša reakcija na temu