Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Komedija 'Privatni životi' u Lori

TEATAR UZ MORE Komedija 'Privatni životi' u Lori

Predstava prati dva bračna para

Nije česta prilika da Splitu u goste stiže Gradsko kazalište Joza Ivakić iz Vinkovaca s dugogodišnjom kazališnom tradicijom još iz davne 1917. godine.

Izvrsna glumačka ekipa koju čine Katarina Baban, Martina Stjepanović Meter, Vladimir Andrić i Vedran Dakić za splitsku publiku izvest će 28. travnja u 20 sati u dvorani Lora komediju 'Privatni životi' koju zaista vrijedi pogledati.

'Privatni životi' Noëla Cowarda jedna je od najizvođenijih anglosaksonskih komedija uopće u kojoj su igrali neki od najvećih britanskih glumaca, od Laurenca Oliviera i Maggie Smith do Richarda Burtona i Elizabeth Taylor.

Stil, moda, arhitektura su se s vremenom promijenili, ali ljudska narav je ostala apsolutno ista, tako je i tekst koji je nastao prije nekih sto godina i danas itekako aktualan.

'Privatni životi' jedna su od onih istinskih kazališnih poslastica u kojima glumci uživaju u bogatstvu karaktera svog lika  publika u izvrsnim dijalozima, obratima i duhovitim situacijama.

Predstava prati dva bračna para te je tipična komedija zablude kakve su u kazališnom svijetu još uvijek najpopularnije.

Dva novopečena bračna para susreću se na medenom mjesecu na Azurnoj obali. Bio bi to jedan sasvim običan susret... no jedan od mladoženja u isto vrijeme je i bivši suprug druge mladenke.  Jako brzo probude se bivše strasti koje nose nerazriješeni životni odnosi. Situacija se sve više komplicira a publici donosi sve višu dozu smijeha.

Režiju i adaptaciju teksta potpisuje Hrvoje Korbar koji ističe kako komedija 'Privatni životi' prikazuje sve aspekte ljubavi i veza, bračne, romantične, funkcionalne, raspadnute, toksične te se u zanimljivom tekstu ove duhovite komedije sigurno svatko bez iznimke pronalazi.

Možete li pronaći i sebe u nekoj od urnebesnih situacija otkrijte 28. travnja u 20 sati u dvorani Lora!

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr, u knjižari-papirnici Papirko (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30 do 20 sati i sub 8-19 sati), Dancing Bearu (Dioklecijanova 6), Ghetaldus i Tisak media (City Center). Informacije i rezervacije na: 091 795 7260

Vaša reakcija na temu