Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Mjuzikl 'Mi o vuku' oduševio mališane, u Split se vraća 4. srpnja

TEATAR UZ MORE Mjuzikl 'Mi o vuku' oduševio mališane, u Split se vraća 4. srpnja

Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan kao Vuk i Crvenkapica nasmijali su i djecu i odrasle svojom pojavom i izvedbom

Danas je u sklopu kazališnog festivala 'Teatar uz more' otvoren i Dječji teatar.

Čast da otvori ovaj, organizatorima jako bitan, segment 'Teatra uz more' pripala je hvaljenom dječjom mjuziklu 'Mi o vuku'.

- Mjuzikl 'Mi o vuku' zabavna je, edukativna i interaktivna predstava za djecu. Krase ga brojni pamtljivi songovi i igre riječima namijenjene edukativnoj zabavi upravo onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole - ističu organizatori.

Dodaju da sam mjuzikl vješto isprepliće fabule starih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi.

- Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja, a ne samo pukog primanja informacija, kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija, te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu - dodaju.

Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan kao Vuk i Crvenkapica  nasmijali su i djecu i odrasle svojom pojavom i izvedbom.

- Od prve zamisli ovog kazališnog festivala želja nam je bila da preraste u obiteljski festival. Sad kad je i dječja scena konačno otvorena, pomno smo odabrali predstave kako bi najmlađa publika uživala u njima. Za početak za sve mališane koji nisu uspjeli dovesti svoje roditelji na ovu izvedbu 'Mi o vuku' ponovno se vraća u Split 4. srpnja u 11 sati - ističe Tadija Kolovrat, B GLAD Produkcija

Sve ulaznice za 'Teatar uz more' mogu se kupiti na blagajni u Lori svaki dan (i subotom i nedjeljom) u vremenu od 17 do 21 sat te online na www.teataruzmore.com i croatia-tickets.com. Informacije i rezervacije dostupne su na 091 9720 540.

Sve informacije o festivalu 'Teatar uz more' mogu se pronaći na njegovoj službenoj web stranici

Vaša reakcija na temu