Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Ove subote komedija 'Državni lopov'

TEATAR UZ MORE Ove subote komedija 'Državni lopov'

Nusmir Muharemović, Irfan Kasumović i Mirza Mušija obećavaju splitskoj publici skoro dva sata smijeha uz obilje bosanskog humora i šarma

Ove subote, 12. listopada u 20 sati, u dvoranu Lora stiže kultna bosanska komedija koja obara sve rekorde gledanosti - 'Državni lopov'.

Komedija 'Državni lopov' djelo je velikog komediografa i osnivača zagrebačkog Kerempuha Fadila Hadžića, a u izvedbi Studio Teatra iz Zenice Nusmir Muharemović, Irfan Kasumović i Mirza Mušija izvode ju već 20 godina.


Razlog za dugi život ove komedije i više od 400 izvedbi leži u odličnoj, uigranoj glumačkoj ekipi kao i u vječnoj aktualnosti izvrsnih komedija Fadila Hadžića.
Upravo komedija 'Državni lopov' jedna je od onih koja će vas natjerati da se zaljubite u teatar.

'Radujemo se susretu s publikom u Splitu. Sigurni smo da će se svi koji budu u publici, sjajno zabaviti, nasmijati ali i prepoznati. Ovo je predstava koja na duhovit način govori o svima nama kroz priču o sistemima u kojima živimo. U ovim pomalo tumornim vremenima, najbolji lijek je smijeh a mi našoj publici nudimo upravo to, smijeh koji liječi, smijeh koji nas drži na sceni već skoro dvadeset godina', kaže Mirza Mušija.


Ista zatvorska ćelija postaje dom sitnom varalici koji lomi ženska srca i ozbiljnom državnom lopovu koji je pronevjerio silne pare ali će se zasigurno naći već neka rupa u zakonu koja će to opravdati. Njihov čuvar i predstavnik zakona nema završenu ni osnovnu školu no u unaprjeđenje je potpuno siguran.

Kao i sve komedije izvrsnih komediografa i ova komedija Fadila Hadžića bez dlake na jeziku obavlja svoj posao kritizirajući političke i društvene (ne)prilike a pritom vodi brigu da publiku itekako zabavi i nasmije.



ULAZNICE:

ONLINE na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

Knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7:30-20h i sub 8-19h)

Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

Ghetaldus i Tisak media (City Center)

Blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu