Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TEATAR UZ MORE Peđa Bajović, jedan od začetnika domaće stand-up komedije, dolazi u Split

TEATAR UZ MORE Peđa Bajović, jedan od začetnika domaće stand-up komedije, dolazi u Split

U ponedjeljak, 8. srpnja

Stand-up komedija, jedan od najzahtjevnijih oblika javnog nastupa, u Hrvatskoj posljednjih godina uživa sve veću popularnost.

A sve je počelo pred 20-ak godina skupinom entuzijasta koji možda nisu ni maštali o mogućnosti da im to postane stalno zaposlenje, u čemu su rijetki i uspjeli.

Presudna karika u cijeloj priči upravo je bio Peđa Bajović!

Ozbiljan komičar, pionir i veteran domaće stand-up scene, kotač koji je pokrenuo i domaću i regionalnu stand-up scenu te naš najaktivniji komičar u međunarodnim vodama.

Njegov talent u stand-up komediji davno je prešao naše granice a svoju međunarodnu karijeru potvrdio je na najvećim svjetskim stand-up festivalima gdje se svrstao u društvo pet najboljih komičara svijeta.

U svojoj karijeri dugoj 20 godina obišao je 50 zemalja te više od 350 gradova. Postavio si je za cilj nastupiti u baš svim europskim zemljama a do cilja ga dijele još svega tri - Monaco, Bjelorusija i Vatikan!

U ponedjeljak, 8. srpnja u 21 sat ne propustite pogledati 'Best of Peđa Bajović - najbolji' sat i kusur' na ljetnoj sceni Teatra uz more.


'Iz nekog razloga, ne znam kojeg, u ovih 19 i po godina karijere nisam prečesto bio u Splitu. Put me poveo po cijeloj Europi, po skoro svim kontinentima a dogodilo se da u Split ne bi došao i po par godina. Zato sad stižem na Teatar uz more s kompilacijom najboljih trenutaka s mojih dosadašnjih predstava. Zato - ajmo se vidjeti! Dođite u ponedjeljak, 8. srpnja u Loru!', poručio je Peđa Bajović.

Kompilacijom ponajboljeg materijala iz svojih uspješnih tematskih predstava u Splitu će izvesti 'Najbolji' sat i kusur' za koji sam kaže kako daje garanciju za odličnih sat vremena dok ovaj kusur prvenstveno ovisi od  publike. Zasad je najkraća izvedba trajala 1h i 37 min a na nama je da vidimo s koliko dodatnih minuta će ga splitska publika nagraditi.

Informacije i rezervacije potražite na 091 795 7260.

Ulaznice:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu