Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Posljednje pripreme za grandiozno otvorenje nove sezone kazališnog festivala

TEATAR UZ MORE Posljednje pripreme za grandiozno otvorenje nove sezone kazališnog festivala

Od danas nabaviti svoje ulaznice i na blagajni u Lori

Dolazak lipnja najavljuje i skori početak najbolje kazališne zabave u gradu! Kazališni festival Teatar uz more spreman je za ovogodišnje grandiozno otvorenje najavljeno za 15. lipnja u 21 sat.

Riječ je o premijeri glazbenog programa 'U ritmu Broadwaya' višestruko nagrađivane glumice, glazbene umjetnice i prvakinje HNK Ivan pl. Zajc Leonore Surian Popov. Ovaj program ujedno je i proslava 20. obljetnice njezinog profesionalnog živote pod svjetlima pozornice kojom će splitskoj publici pokloniti čarobnu glazbenu večer donoseći dašak Broadwaya na ljetnu pozornicu u Lori.

Bit će to prava poslastica za sve ljubitelje mjuzikla, njihovih zaraznih melodija i izvrsne izvedbe koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

'Leonora Surian Popov jedna je od rijetkih izvođačica koje na ovim prostorima mogu iznijeti najzahtjevnije i najdivnije melodije najvećih svjetskih mjuzikala. Njezine vokalne sposobnosti i toplina kojom zrači publiku će zasigurno ponijeti na kazališne daske samog Broadwaya. Svima poznati i omiljeni broadwayski evergreeni oživjet će na pozornici u ovoj koncertnoj večeri, ali bit će to i puno više od same koncertne večeri. Mjeseci priprema su iza velike kazališne ekipe koja radi na ovom posebnom projektu kako bi publici priredili trenutke za pamćenje', rekao je Tadija Kolovrat, glavni producent Teatra uz more

Ovu gala večer donosi koprodukcija HNK Ivana pl. Zajca i B GLAD Produkcije, pod redateljskom palicom Tihane Strmečki i glazbenim ravnanjem Filipa Gjuda, uz scenarij Igora Weidlicha. Gala haljinu kakva priliči ovoj svečanoj večeri izradila je Katarina Baban.

Zarazne melodije i Leonorina mjuzikl priča odvest će publiku na nezaboravno glazbeno putovanje u kojem će moći čuti uspješnice iz mjuzikala na čak tri jezika, engleskom, talijanskom i hrvatskom. Ova glazbena večer ponudit će neke od najljepših nezaboravnih melodija najvećih mjuzikla kao što su Evita, Poljubi me, Kato, Sunset Boulevard, Chicago, Cabaret, Aladdin, Jadnici, Producenti i mnogi drugi.

Večer mjuzikla s Leonorom i njenim gostima, večer je pravog sjaja vodećih svjetskih pozornica - jedinstvena, čarobna, ispunjena pjesmom i plesom koji će splitsku publiku dići na noge. 

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.com , na blagajni u Lori, od ponedjeljka do subote, od 17 do 20 sati i u knjižari Papirko na Putu Brodarice. 

Vaša reakcija na temu