Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Premijera komedije 'Džaba je najskuplje' održat će se u dvorani Lora
Kultura Piše: Dalmatinski portal

TEATAR UZ MORE Premijera komedije 'Džaba je najskuplje' održat će se u dvorani Lora

Lokacija je promijenjena zbog loših vremenskih uvjeta

S obzirom na najavljene loše vremenske uvjete i mogućnost kiše, večerašnja premijerna izvedba komedije 'Džaba je najskuplje' održat će se večeras u dvorani Lora s početkom u 20 sati.

Premijera najnovije komedije B GLAD Produkcije u izvedbi Konstantina Haaga i Farisa Pinje rasprodana je odavno, a glumački dvojac već ima i termin nove izvedbe  9 listopada u 20 sati u dvorani Lora  u sklopu jesensko-zimskog repertoara kazališnog festivala Teatar uz more.

Ljetni festival 17. rujna zatvara komedija 'Rulet' u izvedbi Petre Kraljev, Jagode Kumrić, Nike Barišić i Ane Uršule Najev, a kako je i ova izvedba već rasprodana čast da otvore novu sezonu Teatra uz more u dvorani Lora pripala je upravo njima pa ćemo 'Rulet' gledati i 3. listopada.

Popularnost kazališnog festivala Teatar uz more ne opada ni sa zimskim danima budući da su izvedbe najavljene za listopad već sada napola rasprodane. 

Do svojih ulaznica možete već danas i to:

- Online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- Knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sat)

Informacije i rezervacije: 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu