Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Svečano zatvaranje uz kazališnu matineju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TEATAR UZ MORE Svečano zatvaranje uz kazališnu matineju

Publika je odabrala da se ponovno izvede predstava Arijane Čuline 'Disco baba'

Nakon 150 dana kontinuiranog kazališnog programa, koji su Splićani toliko zavoljeli, spušta se zastor i na ljetnoj pozornici Teatra uz moreNaravno, kažu organizatori, ovo je samo privremeni rastanak do sljedećeg ljeta.

- Ljeto je iza nas pa je došlo vrijeme da i Teatar uz more zatvori svoju ljetnu pozornicu. Iza nas je pet mjeseci bogatog kazališnog repertoara s čak 44 izvedbe. Od srca hvala svima koji su pomogli da se naša ideja pretvori u stvarnost, a najviše hvala našoj najdražoj publici - ne samo što ste nas počastili dolaskom na predstave već vam hvala i na svim sugestijama i kritikama koje su nam pomogle da budemo još bolji. Za zatvaranje prvog Teatra uz more odlučili smo se za možda nekom neobičnu ideju. Vraćajući se u stare dane slave kazališta i matineja, odlučili smo da baš ova predstava bude posebna i po svom terminu. Tako će se svečano zatvaranje Teatra uz more održati u nedjelju, 17. listopada, u 17 sati s predstavom Disco baba, koju je upravo odabrala naša publika. I jednom i jedinom Arijanom Čulinom - rekao je Tadija Kolovrat iz B Glad produkcije.



Disco baba će tako biti po četvrti put izvedena na Teatru uz more, nakon prethodnih koje su rasprodane. 

Autorski rukopis Arijane Čuline poznat je po ubojitoj preciznosti kojom gađa sve naše slabe točke pa ni ovaj najnoviji spisateljski uradak nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kroz Disco babu Arijana Čulina se na sebi svojstven način, britko, duhovito, bez dlake na jeziku obračunava sa životnim trendom današnjice po kojem je zabranjeno ostariti, ali i s nametnutim ulogama, naučenim ponašanjima. Stoga je Disco baba odlučila odbaciti dosadan, učmali život, u kojem bi trebala još sam strpljivo sačekati svoj sudnji dan. Odlučila je postati DJ.

- Rijetki su talenti poput Arijane Čuline koja ne samo što vješto barata s pisanom riječi već je itekako umije interpretirati da pridobije pažnju svakog gledatelja bez obzira na godine i spol. Ne samo što je napisala ovu komediju, kao i mnoge prije nje i u njoj glumi, već se kroz nju s lakoćom igra sa stand-up formom koja je daleko najzahtjevnija. Ali ni to nije sve jer tek kad vidite kako Disco baba pleše i pjeva, postaje vam jasno koliku lepezu talenta posjeduje i da s pravom nosi epitet najbolje hrvatske komičarke, a mi bismo nadodali i daleko šire od toga - rekao je Damir Bubalo, organizator Teatra uz more.

PRODAJA ULAZNICA
Karte po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti na blagajni u Lori od ponedjeljka, 11. listopada, svaki dan (i subotom i nedjeljom) od 16 do 19 sati te online na www.teataruzmore.com i croatia-tickets.com.
Informacije i rezervacije dostupne su na 091 9720 540.
Vaša reakcija na temu