TEATAR POD ZVIJEZDAMA Slavko Sobin i Petra Kurtela komedijom 'Who the fu*k is Biba?' otvaraju festival

TEATAR POD ZVIJEZDAMA Slavko Sobin i Petra Kurtela komedijom 'Who the fu*k is Biba?' otvaraju festival

Predstava je 22. kolovoza u 21 sat na tvrđavi Gripe

Sve popularniji mladi splitski glumac Slavko Sobin i njegova partnerica Petra Kurtela na tvrđavu Gripe stižu 22. kolovoza s komedijom 'Who the fu*k is Biba?'. Ovo je ujedno i prva u nizu odličnih komedija koje će novi kazališno glazbeni festival 'Teatar pod zvijezdama' imati priliku ugostiti u Splitu.

Duhovita je to i emotivna predstava koja progovara  o bračnim problemima koji ne biraju vrijeme pa za neke nastupe prije braka, nakon vjenčanja, na sam dan vjenčanja ili godinama kasnije, ali rijetko koga zaobiđu. No, kako nas najviše mogu nasmijati upravo situacije iz stvarnog života tako će se mnogi prepoznati i u ovoj bračnoj komediji uzbudljivog razvoja priče i neočekivanih prevrata koji će vas nasmijati do suza. Međusobne svađe i optuživanja, vrući poljupci, pa čak i striptiz, zasluženo su izmamili ovacije posjetitelja koji su dosad diljem Hrvatske imali prilike pogledati ovu predstavu.


- Velika mi je čast otvoriti novi glazbeno-kazališni festival u mom dragom Splitu, i to jednom kvalitetnom, duhovitom predstavom, za koju sam siguran da će publiku nasmijati do suza, ali i dotaknuti neke emocije. Zaista jedva čekam da moja kolegica Petra Kurtela i ja stanemo na pozornicu tvrđave Gripe. Inače, itekako pozdravljam inicijativu pokretanja jednog novog festivala koji će obogatiti kulturu i Splita, ali i cijele zemlje. I, naravno, pozivam publiku da dođe na otvaranje 'Teatra pod zvijezdama' saznati tko je na kraju ta Biba o kojoj se toliko priča - rekao je Sobin.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, u produkciji B GLAD Produkcije i producenta Tadije Kolovrata dolazi nova suvremena i urbana hit predstava koja je osvojila srca publike već od svoje premijere a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu. Dvoje mladih glumaca, oboje snažnih interpretacija, stvorili su u ovoj predstave međusobnu kemiju koju publika ne može ne osjetiti.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, whothefu*k is Biba?!

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava www.croatia-tickets.com a od petka, 16. kolovoza, ulaznice možete kupiti na prodajnom mjestu u TC Joker, svaki dan od 17 do 21 sat. Cijena ulaznica za sve programe u pretprodaji je 80 kuna, a na sam dan izvedbe cijena ulaznice bit će 100 kuna.

U sklopu festivala nakon predstave 'Who the fu*k is Biba?' na rasporedu je 'Dekorater', 'Titon', koncert Harija Rončevića, 'Žuta minuta', koncert klape Vinčace, 'Splićanke' i 'Noć derviša', a festival 20. rujna zavara koncertom Marko Škugor


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49747, "");
Pregledaj komentare
29