Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE Najljepši evergreeni u izvedbi masteralnog sastava Black Coffee i Ane Uršule Najev

TEATAR UZ MORE Najljepši evergreeni u izvedbi masteralnog sastava Black Coffee i Ane Uršule Najev

Od soula, bluesa, jazza sve do Runjića

Jedan od najrespektabilnijih i najdugovječnijih glazbenih sastava u Hrvatskoj, Black Coffee, stiže 17. kolovoza na Teatar uz more.

Black Coffee svoju bogatu glazbenu karijeru započeo je 1993. godine kao splitski jazz sastav a u 30 godina postojanja mijenjali su adrese, glazbene suradnike, izvrsne vokale te s lakoćom prešetavali kroz razne glazbene izričaje. Ipak kvaliteta i ljubav prema glazbi ostala je njihova konstanta.

Dugoročnost njihova postojanja, koja je prava rijetkost i na svjetskoj sceni, leži u neprikosnovenoj kvaliteti i vječitoj težnji ka perfekcionizmu izvedbe koju posjeduju ali podjednako tako i u ljubavi koju gaje prema jazzu, bluesu, funku, soulu… a koja izvire iz svake njihove odsvirane note.

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri odsvirali su nebrojeni niz koncerata kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu te ostvarili brojne suradnje s nizom renomiranih hrvatskih i inozemnih glazbenika: Boško Petrović, Matija Dedić, Zdenka Kovačićek, Gibonni, Oliver Dragojević, Georgie Fame, Catia Werneck, Tammy McCann, Nelson Latif ...

               

Njihove izvedbe nikog od slušatelja ne ostavlja ravnodušnim a na njihovom splitskom koncertu pridružit će im se i višestruko talentirana  Splićanka Ana Uršula Najev.

'Izuzetno nas raduje nastup na Teatru uz more 17. kolovoza. Koliko god često putujemo i nastupamo po Hrvatskoj i Europi uvijek je posebno lijepo zasvirati u Splitu. Vjerujem kako publika itekako zna što od nas može očekivati što se same svirke tiče. Ovog puta repertoar će biti svojevrsni glazbeni vremeplov začinjen svjetskim i domaćim evergreenima popa, funka, soula, bluesa i jazza. Na pozornici će nam se pridružiti i splitska glumica i pjevačica Ana Uršula Najev koja, unatoč mladosti, zaista osjeća i izvodi glazbu kao dugogodišnja iskusna diva. Ova suradnja je relativno nova ali funkcionira izvrsno kao spoj iskustva i mladosti, a kod publike se dokazala kao dobitna kombinacija. Siguran sam da će ova glazbena večer, u izuzetnom ambijentu i uz splitsku publiku, biti čarobna a mi ćemo svakako ostaviti srce na terenu podno Poljuda', rekao je Renato Švorinić iz Black Coffeea.


Ulaznice: online na www.teataruzmore.com

Split: blagajna u Lori (pon-sub 17 - 20h) i knjižara - papirnica Papirko (Put Brodarice 4)

Studenti i umirovljenici popust ostvaruju na blagajni dvorane Lora

Info i rezervacije 091 795 7260

Sve informacije na www.teataruzmore.com

Vaša reakcija na temu