Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEĆOM OKO SVITA Festival svjetske kuhinje u Le Meridien Lavu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TEĆOM OKO SVITA Festival svjetske kuhinje u Le Meridien Lavu

Od 10. do 12. studenog dođite u Podstranu i iznenadite svoje nepce okusima Španjolske

U marini hotela Le Meridien Lav ovu zimu slavimo svjetsku kuhinju. Svaki vikend pripremaju se nove delicije i šire kulinarski horizonti. Azija, Bliski istok, Španjolska, Amerika, gostujući kuhari te posebni jelovnici za mjesec zaljubljenih dio su ugođaja koji Vas očekuje.

Okusi Španjolske

Ovaj četvrtak započinjemo selekcijom najpoznatijih španjolskih jela: tapasi, iberska šunka, hobotnica na galicijski način, pržene datulje, hrskave kozice, paella, churrosi neka su od jela koja ćete moći kušati. 

Jelovnik

Koncept jelovnika je vrlo jednostavan: 4 slijeda za 30 eura / 226 kuna. 

Prvi i treći slijed su fiksni, a Vama na izbor ostaju tapasi i desert! Odaberite 5, od mogućih 13 vrsta tapasa koji će se poslužiti svima za stolom (naravno u adekvatnim količinama za svaku osobu) te za kraj večeri birajte između torte sa sirom, churrosa ili katalonske kreme. 

Slatke brige su pred Vama, stoga odmah istražite jelovnik na fotografiji ispod i doživite Španjolsku u restoranu Port 74.


Rezervirajte stol na vrijeme putem easyTableBookinga ili pošaljite poruku putem Facebooka ili Instagrama.

Vaša reakcija na temu