Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Tedi Spalato zaplovit će sa zadarskom publikom glazbenim bespućima ljubavi

Tedi Spalato zaplovit će sa zadarskom publikom glazbenim bespućima ljubavi

Zapjevat će 10. srpnja na Forumu

Tedi Spalato dolazi 10. srpnja zapjevati na Forumu u Zadru.

'Osim Morskih orgulja, svi oni koji se 10. srpnja nađu u Zadru moraju doći poslušati i nenadmašiv glas pun emocija jednog od najomiljenijih dalmatinskih izvođača čiji su zaštitni znak postale ljubavne pjesme. Naravno, riječ je o Tediju Spalatu koji će na zadarskom Forumu napraviti koncert za pamćenje', poručili su organizatori.

'Tedijeve pjesme poput 'More snova', 'Sve ću preživit', 'Moje izgubljeno blago', 'Lipote gladan, ljubavi žedan' i brojne druge postale su hitovi za sva vremena. Poseban ih je doživljaj čuti uživo. Svima dobro znan po jedinstvenom glasu i koncertima s kojih svi kući odlaze ispunjena srca, Tedi je pripremio nezaboravan repertoar za Zadrane i njihove goste', dodali su.

Na nadolazećem će koncertu publika moći uživati i u novim hitovima kao što su 'Možda nekog voliš' i 'Ispočetka'. Uz to, Forum je čarobna povijesna lokacija koja uz Tedijev poseban šarm garantira neponovljivu koncertnu atmosferu. Ulaz na koncert je besplatan. Kada se sve to uzme u obzir - ovo je glazbeni događaj koji se ne smije propustiti!

'Neke od lokacija na kojima će Tedi nastupito ovog ljeta su i Vela luka 29. srpnja, Nin 31. srpnja, na Bolu će on i Ante Gelo 8. kolovoza održati zajednički koncert, a u Varaždinu je 20. kolovoza (Špancirfest). Svakom se koncertu raduje i poziva vas da mu se pridružite. Bit će nezaboravno!' dodali su za kraj.

Vaša reakcija na temu