Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TESTIRALI SMO REVOLUCIONARNU ZAŠTITNU MASKU Kaljeno staklo odmah je puklo, a pogledajte što se dogodilo mobitelu s Fusion folijom...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TESTIRALI SMO REVOLUCIONARNU ZAŠTITNU MASKU Kaljeno staklo odmah je puklo, a pogledajte što se dogodilo mobitelu s Fusion folijom...

Brend Mobile Outfitters ima prodajno mjestu u centru Mall of Split

'Što ako ti kažemo da ti udarac čekićem neće rabiti ekran?', glasi slogan za reklamu brenda Mobile Outfitters koja je otvorila trgovinu u prizemlju centra Mall of Split. Ova je američka tvrtka razvila specijalne folije od poliuretana, vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe. Po internetu ima dosta videa u kojima se testira njihova zaštitna maska...  


Nismo ni mi izdržali, pa smo u centru Mall of Split usporedili njihovu otpornost u odnosu na maske od kaljenog stakla.


Evo što o svom proizvodu kažu iz Mobile Outfittersa...

- Nakon tri godine istraživanja i razvoja, napravili smo najnapredniju zaštitu na svijetu - rezultat je prozirna Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca. Njen čvrsti sastavni dio upija i raspršuje energiju udarca. Otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju, ima samoiscjeljujuću sposobnost.

Naveli su prednosti folija od poliuretana naspram maskica i kaljenog stakla. 

- Naše folije ne pucaju kao kaljeno staklo, nego apsorbiraju udarce. Funkcija fingerprint senzora u potpunosti funkcionira bez ograničenja s našim folijama, što kod kaljenog stakla nije slučaj. Naša najjača fusion troslojna folija testirana je na padovima od preko šest metara. Moguće je zaštiti i zaobljene ekrane s najjačom fusion folijom za zakrivljene ekrane. Naš fusion bumper za zaštitu rubnih dijelova uređaja vrlo je izdržljiv i čvrst a 40% je tanji od konkurencije. Također s fusion bumperom ne sakrivamo dizajn samog uređaja kao što je to slučaj s maskicama. Fusion bumper imamo za sve Iphone modele i Samsung S i Note modele. U kombinaciji s fusion folijom pruža najviši vid zaštite od padova i udaraca. Svi naši proizvodi su proizvedeni u Americi, što jamči sigurnost i kvalitetu - rekli su iz splitske trgovine.



Svi njihovi proizvodi ulaze u program doživotne zamjene, što znači da kupac samo jedanput plaća punu cijenu za odabrani proizvod. 

- Kupac kasnije isti proizvod može zamijeniti potpuno besplatno za novi, a plaća samo uslugu postavljanja u iznosu od 79 kuna. I to koliko god hoće puta... - objasnili su.

Više informacija može se dobiti pozivom na broj 099 53 77 205, kao i na stranici www.moutfitters.hr i njihovim društvenim mrežama.


Vaša reakcija na temu