Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
The Stranglers stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila!

The Stranglers stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila!

Ulaznice će biti uskoro u prodaji

The Stranglers, jedna od najcjenjenijih i najutjecajnijih britanskih grupa u Šibenik stiže 21. kolovoza u sklopu turneje kojom su obuhvatili brojne svjetske pozornice, među kojima je i ona na tvrđavi sv. Mihovila!

Oformljeni sredinom sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća The Stranglers su na samom početku karijere u kratkih 13 mjeseci objavili čak tri albuma na kojima su se našli hit singlovi 'Peaches' i 'No More Heroes'. Angažirani, rječiti i sugestivni tekstovi uz melodične skladbe upotpunjene agresivnim, beskompromisnim i buntovnim stavom učinili su ih jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni. Karakterističnim i nepredvidljivim stilom temeljenim na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima osvojili su mainstream rock scenu i postali pioniri novovalnog zvuka.

U više od četrdeset godina izdali su 17 albuma, dok su im svjetsku slavu donijeli hitovi 'Always The Sun' i 'Golden Brown'. Slove za jedan od najdugovječnijih britanskih bendova, a trenutno usporedno sa svjetskom turnejom obilježenom brojnim rasprodanim nastupima pripremaju novi album. Svi koji se nađu na najljepšoj pozornici Jadrana uživo će se uvjeriti u glazbeni talent i bezvremensku kvalitetu njihovih pjesama.

Za obožavatelje benda koji su ujedno korisnici Mastercard® i Maestro® kartica stiže dobra vijest! Oni ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od srijede, 5. lipnja, na ulazima tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Pointu (Don Krste Stošića 1) i online sustavu Eventim. Ostalima će ulaznice biti dostupne od petka, 7. lipnja, na navedenim prodajnim mjestima, uključujući i online sustav Croatia Tickets. Ograničen broj ulaznica bit će dostupan po cijeni od 330 kuna, dok će kasnije cijena narasti na 350 kuna. 

Za sve one koji ulaznice plate Mastercard i Maestro karticama osiguran je popust od 10%  pri kupnji na svim prodajnim mjestima šibenskih tvrđava i online sustavima Eventim i Croatia Tickets, tijekom cijelog prodajnog razdoblja. Kao i za svaki dosadašnji koncert Tvrđava kulture je u City Pointu osigurala popust od 10% za vjerne članove Kluba prijatelja (individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice). Na istom mjestu Vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznice.

Vaša reakcija na temu