THE VOICE Gledatelji će večeras odlučivati o finalistima, doznajte kako je bilo na probama

THE VOICE Gledatelji će večeras odlučivati o finalistima, doznajte kako je bilo na probama

U prošlotjednoj emisiji su birali jednog natjecatelja, a drugog su birali mentori

Na prvom programu HRT-a večeras u 20.05 sati počinje polufinalna večer showa 'The Voice Hrvatska', a o natjecateljima koji idu u finale odlučivat će isključivo gledatelji. U prošlotjednoj emisiji gledatelji su svojim glasovima odlučili o jednom natjecatelju koji će pjevati u večerašnjem polufinalu. 

Najviše su ih svojim nastupima oduševili: Jakob Grubišak iz tima Dečak, Filip Rudan iz tima Vanna, još jedan dojmljiv muški glas Vinka Ćemeraša iz tima Gobac te jedina djevojka koja je dobila najviše glasova gledatelja Albina Grčić iz tima Massimo. Mentori su izabrali drugog polufinalistu svog tima izabravši četiri snažna ženska glasa: Ivan Dečak izabrao je Bernardu Bobovečki, Vanna se odlučila za Dariju Ramljak, Massimo je svoje povjerenje ukazao Adriani Vidović, a Davor Gobac Dori Juričić. To su bile i njihove posljednje mentorske odluke u ovoj sezoni jer večeras i u završnoj emisiji sve je na gledateljima! 

Nakon što odslušaju njihove nastupe gledatelji će svojim pozivima te sms porukama podržati mlade pjevače i odlučiti tko su ovogodišnji finalisti 'The Voicea Hrvatska'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58910, "");
Pregledaj komentare