Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TIKTOK HIT Širom svijeta snimaju nimalo glamurozne plesne pokrete svojih cura

TIKTOK HIT Širom svijeta snimaju nimalo glamurozne plesne pokrete svojih cura

Društvene mreže preplavile su snimke plesnih umijeća, s naglaskom na pokrete stražnjice

Nakon što je Megan Thee Stallion objavila svoj posljednji album 'Good News', vatreni spot za pjesmu 'Body' postao je hit na društvenim mrežama. Odmah nakon objave pokrenut je #bodyodychallenge - brojni su se korisnici odazvali snimajući svoje plesno umijeće, s naglaskom na pokrete stražnjice. 

Trend je dobio novu dimenziju nakon jedne TikTok objave u kojoj je korisnik spojio 'Body' s pjesmom 'Can't Make a Wife Out of a Hoe'.

Nanizalo se, naime, više od 1600 zabavnih videa u kojima je preuzet taj zvuk, a kojima su momci pokazali da njihove djevojke u imitiranju spota nisu nimalo glamurozne.

Vaša reakcija na temu