Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tjedan dalmatinskih tartufa u restoranu DeBelly

Tjedan dalmatinskih tartufa u restoranu DeBelly

Na Morpurgovoj poljani nude se bijeli i crni tartufi, ulja od tartufa, razni namazi, praline...

Jučer je svečano otvoren tjedan dalmatinskih tartufa u restoranu DeBelly na Morpurgovoj poljani. Gastro prosinac na Morpurgovoj pod nazivom 'Čekan te u šumi, bejbe!' obilježava treći tjedan s proizvodima Ive MatakaBijeli tartufi, crni tartufi, ulja od tartufa, razni namazi i praline jučer su se na svečanoj večeri predstavili u restoranu DeBelly.

U suradnji s Matakom momci iz restorana pripremili su ineresantna jela kao što su juha od vrganja, rižot od buče s uljem od tartufa i listićima bijelog tartufa na slodoledu od grana padana, pasta linguini s pilećom jetricom, crnom tartufattom i poširanim jajem, te specijalitet prosinca - svinjsku baklavu na pireu od jabuke i tartufate s ledenom tartuf gorgonzolom.


Momci su na ovoj način htjeli skrenuti pažnju na lokalne proizvođače koji tvrde da određene namirnice ne moramo tražiti van granica naše županije jer ih imamo i tu u izobilju.

Od danas pa do petka, 21. prosinca, ova spomenuta jela mogu se pronaći na jelovniku restorana DeBelly po promotivnom cijenama.

- Nikako ne zaboravite na večeru ponijeti plesne papučice ili rezervirati svoj stol putem telefona 021 553 418 svakim danom od 10 do ponoć - poručili su iz restorana.

Više informacija o adventskom programu u restoranu DeBelly može se pronaći na njihovoj Facebook i Instagram stranici.


Vaša reakcija na temu