Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tjedan koji zove na akciju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tjedan koji zove na akciju

Uživajte uz Žutu srijedu i Action Night u City Centeru one

Ljeto je u punom jeku, a s njim su sunce, more i kupanje, kao klasične ljetne radosti, postale dio svakodnevice. Tražite li ipak mali predah, omiljeni splitski shopping centar ima baš ono što vam treba. 

Ovaj tjedan na rasporedu je Žuta srijeda, a to znači samo jedno: vrijeme je za shopping! Odlični popusti koji sežu do 50% preplavili su trgovine City Centera one te ionako dobru ponudu učinili još boljom. Iskoristite priliku i, uz odlične cijene, kupite sve što vam treba kako biste u kolovozu uživali u potpunosti. Prije shoppinga, provjerite sve popuste i pogodnosti povodom Žute srijede.


 A već dan nakon toga, ljubitelje akcije i Brada Pitta čeka fantastična avantura na Action Nightu u Cineplexxu. Naime, u četvrtak od 20 sati imate priliku zaputiti se u uzbudljivu vožnju vlakom kroz moderni Japan uz film Brzina metka. Posjetitelje za svaku kupljenu ulaznicu očekuje poster filma, dok će oni najsretniji kinodvorane napustiti s posebnim poklonom iz filma te sunčanim naočalama Police. 

Nemojte dugo čekati - kolovoz pamtite po akciji uz City Center one

Vaša reakcija na temu