Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tjedan mediteranske kuhinje u Baza* street food & bar
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tjedan mediteranske kuhinje u Baza* street food & bar

'Dođite i otputujte okusima hrane u neke nove zemlje, a da se niste ni mrdnuli iz Splita!'

Baza* street food & bar smješten u samom centru Splita je fusion restoran koji nudi spoj dalmatinske, talijanske, bliskoistočne te azijske kuhinje. U sklopu promocije novog menija nazvanog 'corners of the world' Baza* predstavlja Tjedan mediteranske kuhinje nudeći tri menia po promotivnoj cijeni od 130 kn za predjelo, glavno jelo i desert. Na jelovniku će se pronaći za svakoga po nešto; riblja, mesna i veganska jela.

Jeste li ikada probali marokansku juhu od leće i piletine ili možda juhu od rajčice s plodovima mora? Posebno pripremljene mesne i riblje plate te vegansko jelo od falafela s okruglicama od leće i grilanim povrćem. Ovo su samo neke od zanimljivih kombinacija na novom tjednom meniju. 

Dobra hrana nije jedino što Baza* street food & bar nudi...

- U četvrtak, 12. svibnja, uživajte u akustičnoj glazbi, već dobro poznatog Guitar Slingera, a petak nakon večere zaplešite uz taktove koje će puštati tajni gost, DJ koji dolazi direktno iz Amerike. Dođite i otputujte okusima hrane u neke nove zemlje, a da se niste ni mrdnuli iz Splita! Svoj stol rezervirajte na: 021/530-190 - poručili su iz ovog ugostiteljskog objekta.


Vaša reakcija na temu