Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TKO TO TAMO PJEVA? Nije se željela kockati s Rozginom dvojnicom

TKO TO TAMO PJEVA? Nije se željela kockati s Rozginom dvojnicom

Odnijela 2500 eura

U petoj epizodi showa 'Tko to tamo pjeva?' natjecala se Brankica Jurić iz Pule, koja je pred samim krajem odustala te tako show napustila s 2.500 eura. Za finalni duet, ostala je Rozgina dvojnica za koju su panelisti bili uvjereni da dobro pjeva, no natjecateljica ipak nije željela riskirati i odlučila je odustati od daljnje igre i kući ponijeti osvojeni iznos. 

'Ja sam rekao, to ne može svatko odraditi ako nisi ljubitelj te pjevačice ili dobar pjevač', komentirao je gost panelist Jole, koji je s posljednjim tajnim glasom, Rozginom dvojnicom, otpjevao svoju pjesmu, a sličnost njezina vokala s vokalom pjevačice Jelene Rozge sve u studiju je šokirala.

Da je Rozgina dvojnica dobar glas, panelisti su već naslutili u prvom izazovu 'Playback' u kojem su se još predstavili i kuharica te putoholičar. Naizmjenično, svi su pjevali playback na snimljenu matricu, dobri pjevači svojim glasom, loši tuđim. 

'Ja bi Rozginu dvojnicu poslala po Joli neka je vodi Huljiću i da riješimo stvar!', komentirala je Gianna Apostolski, dok je Alka Vuica dobacila: 'Ali da Rozga ne vidi!' 

U prvoj rundi prvog izazova natjecateljica Brankica je eliminirala kuharicu koja se pokazala kao loš glas, pa je tako osvojila i prvih 500 eura. U drugoj rundi nije bila te sreće. Nastupali su vatrogasac, radijski voditelj i pčelar kojega je eliminirala, a koji se u razotkrivanju pokazao kao dobar glas, i nije joj donio novac. U trećoj rundi prvog izazova predstavili su se restaurator, detektiv i frizerka.

'Mislim da je naš restaurator biser kojeg trebamo čuvati do kraja. Otvaranje usta je bilo jako sinkrono', komentirao je Luka Nižetić, Alka se složila s njim, a Jole je dodao: 'Restauratora ne diraj, bio je super. Znam puno frizerki, sve su nasmijane i vesele, one vole pjevati, možda bi detektiva trebali izbaciti'. 

Brankica je eliminirala detektiva koji se pokazao u razotkrivanju kao loš glas i tako osvojila još 500 eura.

Vaša reakcija na temu