TO JE MOJA ZEMLJA Mišo će na Poljudu biti proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena

TO JE MOJA ZEMLJA Mišo će na Poljudu biti proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena

U prodaju je pušten zadnji kontingent ulaznica

Još nas svega nekoliko dana dijeli od koncertnog spektakla 'To je moja zemlja' koji će se održati na Poljudu u nedjelju u 20 sati. Bit će to prava fešta za sve ljubitelje domaće glazbe i naših vječnih hitova, najavljuju organizatori.

- Mnogi su primijetili da na popisu sačinjenom od zavidnih imena kreme domaće glazbe nema onog koji je živući simbol hrvatske zabavne glazbe. Iako smo to željeli sačuvati kao iznenađenje za publiku mjesecima se već do najsitnijih detalja razrađuje kako na najbolji način obilježiti 50 godina umjetničkog rada Miše Kovača. Još jednom pretreseni su svi podaci prodanih nosača zvuka od diskografskih kuća, broja rasprodanih dvorana i stadiona, emitiranja glazbe s radio postaja, festivalskih nagrada i još jednom su se svi uvjerili u neprikosnovenost brojki koje idu u korist Miše Kovača - poručuju organizatori koncerta na Poljudu. 

Kako pjevač sam često kaže matematika je egzaktna znanost, pa će tako Mišo na Poljudu biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena na ovim prostorima. Sami organizatori tvrde da će obilježiti ovaj veliki jubilej u čast Miše Kovača tako da svi na stadionu to pamte za cijeli život.

Popularni pjevač trenutno se nalazi na zasluženom godišnjem odmoru pripremajući se za već najavljene koncertne spektakle, a organizatori najavljuju da će učiniti sve da Mišo Kovač po četvrti put bude na Poljudu!

Svoje najveće hitove 9. lipnja na Poljudu uz glazbenu pratnju orkestra izvest će Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić i klapa Lučica, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

U prodaju je pušten i zadnji kontingent ulaznica, a zbog velikog interesa prodajna mjesta su otvorena cijeli dan. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna (u obiteljskom paketu za 4 i više kupljenih ulaznica cijena ulaznice je 60 kuna), a  mogu se kupiti  u Tommyjevim prodavaonicama na Meterizama i u Trgovačkom centru Joker od 10 do 20 sati.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46534, "");
Pregledaj komentare
29