Tomislav Bralić i klapa Intrade otvaraju koncertnu sezonu u Opatiji

Tomislav Bralić i klapa Intrade otvaraju koncertnu sezonu u Opatiji

Koncert će se održati 20. lipnja

Posljednja tri mjeseca bila su sasvim novo iskustvo za glazbenu industriju. No, Tomislav Bralić i klapa Intrade pokazali su da su čak i pod uvjetima u kojima su socijalni kontakti svedeni na minimum, oni spremni na akciju. Tako su objavili novi spot za pjesmu 'Riči lažljive', sudjelovali u digitalnim akcijama i kampanja, redovito podržavali hrvatsku glazbenu scenu i poticali na slušanje hrvatske glazbe. A svoju su publiku ponajviše zabavljali na društvenim mrežama, gdje su objavljivali fotografije iz prošlosti, videa članova klape kako provode dane u izolaciji, i još mnogo toga, a njihovi su obožavatelji redovito uzvraćali komentarima, lajkovima, podrškom.

A sada je, nakon 'digitalnog druženja', došao i taj trenutak da se objavi vijest o koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade na opatijskoj Ljetnoj pozornici, koji će se održati 20. lipnja u 21.30! Jer to su Intrade - u važnim trenucima probijaju led i među prvima nastupaju u velikim dvoranama, na stadionima, u arenama. U godini u kojoj slave 35. obljetnicu postojanja, stižu u Opatiju kako bi u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice vjernoj publici priredili nezaboravni spektakl glazbe i emocija.

No, Tomislavu i klapi to neće biti prvi nastup u tom gradu na Kvarneru. Još su 2014. priredili koncert koji se i danas pamti, publika je bila oduševljena, bilo je 'pravo ludilo'! Zato ne čudi što je Festival Opatija predložio da Tomislav i klapa nastupe na otvorenju Ljetne pozornice i da se dogovoreni nastup iz  kolovoza  prebacili  u lipanj, kako bi Opatija otvorila sezonu s omiljenim domaćim izvođačima. A poznato je da je opatijska pozornica prostor rezerviran za velike događaje i za velike svjetske zvijezde.

Omiljeni su Zadrani poznati po svojim emocijama, šarmu, toplini kojom zrače, duhovitosti i karizmi. Gdje god da se pojave - bilo u domovini, susjedstvu, na drugim kontinentima, uvijek izazovu izvrsne reakcije, a publika im se redovito vraća.

Cijene ulaznica kreću se od 130 do 150 kuna (uz popust od 100 do 120 kuna). U prodaji su u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, u caffe baru Nad urom, u Robnoj kući Korzo te online na mojekarte.hr. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65898, "");
Pregledaj komentare