Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tonči Huljić gostuje na novom eventu Prodajnog mindseta u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tonči Huljić gostuje na novom eventu Prodajnog mindseta u Splitu

Tema predavanja je 'Kako prepoznati (prodati) hit?'

Ekipa iz Prodajnog mindseta dolazi u Split, a u goste im dolazi ni manje ni više nego Tonči Huljić. Event će se održati u BackBaru Plana B 3. travnja u 19 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem poveznice: https://prodajnimindset.com/. 

Prodajni mindset, osmišljen od strane Vedrana Sorića i Saše Tenodija, jedinstven je koncept edukacije i networkinga s ciljem da svojim sudionicima i članovima omoguće unapređenje svojih prodajnih vještina, da budu u toku s najnovijim strategijama vrhunskih prodavača te izgrade svoj network.

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj. Od 2017. godine suvoditelj je Surovih strasti – broj 1 audio podcasta u regiji.

Vedran Sorić prodajni je konzultant s višegodišnjim iskustvom u prodajnom sektoru te vlasnik konzultantske tvrtke Sorbel Group. Menadžerskim pozicijama u nekoliko globalnih korporacija i poduzetničkim iskustvom iz tri tvrtke izgradio je status dinamične osobe snažnog nastupa, usmjerene na rezultate. Kao predavač i motivacijski govornik održao je više od 1000 in-house predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tonči Huljić je renomirani hrvatski glazbenik, skladatelj i producent, poznat po spajanju. različitih glazbenih utjecaja s Mediterana i bivše Jugoslavije. Najprije se proslavio s pop grupom Magazin 1980-ih, a kasnije je osnovao svoju diskografsku kuću Tonika Records. 

Huljićev međunarodni uspjeh započeo je sudjelovanjem na Eurosongu i suradnjama s umjetnicima poput Bonda i Maksima Mrvice. Njegova je glazba prikazana u filmovima, TV serijama i globalnim promocijama brendova. Trenutno nastupa sa svojim orkestrom, Madre Badessa Classic, i radi na crossover albumu, 'Mediteraneo'. Huljić je također skladao za mjuzikle i sudjelovao kao sudac u nekoliko talent showova.

- Pridružite se eventu Prodajnog mindseta i iz prve ruke saznajte što je potrebno kako bi napravili hit, koje su najbolje vještine u glazbenoj prodaji te kako nove hitove ponuditi slušateljima - naveli su organizatori.

Vaša reakcija na temu