Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom 'Škiljim škiljim' koju nećete moći prestati pjevušiti!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom 'Škiljim škiljim' koju nećete moći prestati pjevušiti!

'Oduvijek sam za sebe mislio da sam Petar Pan, a sada ispada da sam Kapetan Kuka'

Tonči Huljić, autor mnogih domaćih glazbenih uspješnica, postao je Anda ambasador i zvijezda novog animiranog videa s Andom Pandom! 


Dobro je poznato da se Tonči u svojim video spotovima voli prerušavati, a ovog puta oduševio je u ulozi pirata u modernom svijetu gdje se blago ne traži na pučini, nego virtualnim putem na webshopu Optike Anda

'Šiljim, škiljim, škiljim ja od sunca jakoga' - stihovi su zarazne pjesme koju pjevuši Tonči u videu, a inspiraciju za pjesmu pronašao je u stvarnom životu.

'Svaki put kada tijekom ljeta iziđem iz kuće i zaboravim naočale, ostatak dana provedem škiljeći! To nije dobro za zdravlje očiju zbog štetnih sunčevih zraka… a ne pomaže ni borama, draže su mi one bore smijalice', kazao je. 


Nismo mogli ne primijetiti kako se Tonči dobro uklopio u ulogu pirata i da mu je ovo već drugi animirani video u kojemu se pojavljuje.

'Oduvijek sam za sebe mislio da sam Petar Pan, a sada ispada da sam Kapetan Kuka… Iskreno sam uživao radeći video spot, sve više me ispunjava stvarati sadržaj prilagođen za male i za velike, vjerojatno i jer sam postao ponosni djed', rekao je.


Videi s likom Ande Pande postali su izrazito popularan mini serijal, a približivši se najmlađoj publici, Optika Anda otvorila je srca malih i velikih te jedva čekamo vidjeti u koje će nove avanture krenuti omiljeni lik pande.


Sezona sunčanja u punom je jeku, a za škiljenje postoji rješenje, pronađite ga u najbližoj Anda poslovnici ili na Anda webshopu! U iščekivanju novog nastavka svjetski poznate franšize 'Pirati s Kariba' pogledajte niže video s piratom Tončijem Huljićem i Andom Pandom.


Vaša reakcija na temu