Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TOP 10: Najbolji ženski parfemi 2023.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TOP 10: Najbolji ženski parfemi 2023.

Igra mirisa, osjećaja i sjećanja

Svake godine s vama rezimiramo naša postignuća, prisjećamo se najboljih trenutaka u godini i uživamo u procesu kreiranja nove 'to do' liste za 2024.

Stoga smo odlučili spomenuti najbolje ženske parfeme 2023. 

Acqua di Parma Blu Mediterraneo

Sredozemno more, svježina tropskih krajeva, sunčeve zrake, vreli pijesak između nožnih prstiju i miris bilja - sve to sadržano je u jednoj bočici Acqua di Parma Blu Mediterraneo.

Parfemi koji su definitivno ušli u top 10 ženskih parfema 2023. Igra mirisa sicilijanske mandarine, naranče, grejpa s kalabrijskim bergamotom prelazi u ugodne mirise kardamoma i listova matea koji kompoziciji dodaju jedinstvene začinske note. Završni akordi mirisa isprepleteni su mošusom i karamelom. Prava ljetna romansa sa sobom i morem!

Giorgio Armani My Way Intense

Nadamo se da ste svi uspjeli otputovati u 2023., ali ako niste, još ima vremena! Ženski parfem My Way Intense pravo je aromatično putovanje koje se otvara blistavim sjajem, zahvaljujući notama srca bergamota iz talijanske Kalabrije i cvijeta egipatske naranče. Note srca otkrivaju miris cvijeća ručno ubranog u indijskoj regiji Mysore.

Ovaj miris je pravi talisman koji svakom putovanju daje samopouzdanje!

Yves Saint Laurent Libre

Parfem Libre iskusnog parfimera brenda Yves Saint Laurent uspio je vješto ispreplesti probrane cvjetne note stvarajući nešto nevjerojatno i inspirativno.

Samopouzdanje, samoljublje i strast prema životu spojeni su u jednom mirisu koji istinski inspirira na stvaranje i ispunjava svoj život samo lijepim trenucima i ljudima.

Chanel N5

Najbolji ženski parfem svih vremena — Chanel N5! San svake žene: dotaknuti prekrasnu priču uspješne dame. Ovaj parfem vas samo inspirira da stvorite savršen život iz snova!

Luksuzni i elegantni parfemi toliko su prožeti snažnom ženskom energijom da su privukli pažnju čak i zvijezda i ljepotica poput Marilyn Monroe i Bridget Fonda. 'Chanel nije moda, Chanel je stil.'

Parfums de Marly Delina

Svaka žena ima svoju misterioznost koja privlači sve oko sebe. Tajna je jednostavna, ne otkrivajte svoje tajne! Neka ovaj parfem bude vaša tajna...

Parfumirana vodica Delina majstora marke Parfums de Marly stvara atmosferu francuskog šarma i jedinstvene sofisticiranosti oko svog vlasnika.

Svježina rabarbare i note ličija prelaze u nježni božur i ekstravagantnu tursku ružu, a lagana slatkoća vanilije i topli dah mošusa isprepliću se s bijelim cedrom.

Maison Martin Margiela Under The Lemon Trees

Ljetna sjećanja uvijek bjesne usred zime. Želim se vratiti užarenom suncu, odmoru i hladnom povjetarcu. Ženski parfem Maison Martin Margiela Under The Lemon Trees prava je kombinacija ljeta, citrusa i začina, koji možete pronaći na web stranici MAKEUP.

Savršen ljetni miris za vaše savršeno ljeto.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Ekskluzivni miris Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, kreiran od parfimera Francisa Kurkdjiana. Neusporediva orijentalna cvjetna kompozicija stvorena za proslavu 250. obljetnice kultne kristalne kuće Baccarat.

Primamljiva i nevjerojatno postojana, perjanica kao da traje vječno. U njemu želite uživati ​​u bilo koje doba godine. Uživajte u svakom pritisku parfema!

Yves Saint Laurent Black Opium

Mladost, ljubav i ljetne noći! Moderna verzija legendarnog mirisa Yves Saint Laurent Opium. Pravi miris ovog ženskog parfema — ples do jutra!

Ova odvažna i istovremeno senzualna kompozicija otvara se akordima zrna kave, slatkoćom latica cvijeta naranče, svježinom jasmina i oštrinom crvenog papra, a završni akordi će asocirati na vaniliju, cedar i pačuli. Uživajte u životu sa svojim najboljim parfemom!

Viktor & Rolf Flowerbomb

Ženski parfem Viktor & Rolf Flowerbomb govori o pravoj romantici. Prvi sastanak, prvi zagrljaj i prvi poljubac.

Osjećaj leptirića u trbuhu u kombinaciji s aromama bergamota, orhideje, jasmina, frezije i ruže. Kako je lijepa priča o prvoj ljubavi!

Armani Acqua di Gioia

Giorgio Armani Acqua Di Gioia je mekan, ali dosta senzualan, ispunjen svježinom oceana koji mami svojom ljepotom.

Ženski parfem započinje svoju kompoziciju notama mente i limuna, zatim prelazi na pupoljke božura, jasmina i dodaje se pikantnost ružičastog papra. Aroma završava notama šećera, cedra i labdanuma. Prava bajka, zar ne?

Ženski parfemi uvijek su o vašoj osobnoj povijesti, vašim osobnim osjećajima i vašim osobnim sjećanjima. Kako je lijepo sakupljati svoje najbolje trenutke ne samo u sjećanju, već i u bočicama parfema.

Vaša reakcija na temu