Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Top gun konačno stiže u Cineplexx!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Top gun konačno stiže u Cineplexx!

Uživajte u novom nastavku kultnog filma te kino napustite s novim Ray-Ban sunčanim naočalama

Trideset i šest godina prošlo je otkako je Tom Cruise osvajao simpatije svojim neodoljivim šarmom i bahatošću u zraku, a sada se u istoj ulozi vraća u novom nastavku filma Top Gun: Maverick. Čak 131 minuta čistog filmskog užitka čeka vas već ovog četvrtka od 20 sati na Action Nightu u Cineplexxu, a najsretnije gledatelje ispod sjedala očekuje prigodan poklon: sunčane naočale Ray Ban koje su osigurale Optotim optika i Ghetaldus optika.


Radnja filma prati šarmantnog Mavericka koji u Ratnoj mornarici dobiva sasvim novi zadatak: obučavati diplomirane borbene pilote Top Gun za specijalnu misiju koju mnogi smatraju neizvedivom. Među mladim polaznicima nalazi se i poručnik Bradley Bradshaw, sin Maverickovog najboljeg prijatelja Goosea, koji je smrtno stradao na vježbi tijekom obuke dok je Bradley bio novorođenče. Suočen s neizvjesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverick je uvučen u sukob sa svojim najdubljim strahovima, što kulminira misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti odabrani da lete.

Jedno je sigurno – Top Gun: Maverick obećava jednu sasvim novu priču, ali ipak prožetu dozom nostalgije 80-ih. Prve filmske kritike izrazito su pozitivne, stoga kupite ulaznice i uživajte u premijeri ovog vrućeg filmskog hita. Tko zna, možda kinodvoranu baš vi napustite s novim sunčanim naočalama. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu