Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Judo.hr Top judašice i judaši pokazali da vrhunski sport i obrazovanje mogu ići zajedno

Top judašice i judaši pokazali da vrhunski sport i obrazovanje mogu ići zajedno

Izvrstan primjer naraštajima koji dolaze

Barbara Matić, Zrinka Miočić, Dominik Družeta i Marko Kumrić u proteklih 10 dana su diplomirali i pokazali da uz vrhunski judo mogu biti i uspješni u obrazovanju, donosi Judo.hr.

Barbara Matić, kao svjetska juniorska prvakinja i osvajačica seniorskih europskih brončanih medalja te odlazak na Olimpijske igre 2016., diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu. 

Zrinka Miočić, osvajačica europske brončane medalje U23 (mlađi seniori), diplomirala je arhitekturu na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Dominik Družeta, osvajač seniorske europske brončane medalje i europske brončane medalje U23 (mlađi seniori), diplomirao je na Kineziološkom fakultetu (KIF) u Zagrebu.

Marko Kumrić, četverostruki prvak Hrvatske, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Ovime su odličan primjer generacijama koje dolaze kako je judo više od sporta, koji pomaže mladim ljudima pri svakodnevnim životnim izazovima i obvezama. Ovakvi životni uspjesi su kruna rada ovih mladih ljudi pred kojima je, vjerujemo, svjetla budućnost u raznim životnim segmentima, piše Judo.hr.

Vaša reakcija na temu