Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Top modeli naočala koje možete naći na popustu za kraj ljeta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Top modeli naočala koje možete naći na popustu za kraj ljeta

Pogodnost u Optici Anda traje do 25. kolovoza

Samo iskusni ljubitelji naočala znaju da je najbolje vrijeme za shopping pred kraj ljeta, kada se mogu uloviti najbolji modeli po super cijenama. Iako se datumom bližimo kraju ljeta, sudeći po stupnjevima na termometru, još neko vrijeme ćemo nositi ljetne odjevne kombinacije.

Za vas smo izdvojili TOP 5 MODELA sunčanih naočala koje možete pronaći na policama Optike Anda u i uštedjeti 30% do 25.8.2023.

Barbiemania je zavladala u svijetu mode, a ovaj Barbie rozi Dolce & Gabanna model je kao stvoren za ispijanje koktela pored bazena. 


Gucci je jedan od najpoznatijih luksuznih brendova na svijetu i pravi sinonim za modu i modne dodatke, a ovo ljeto u ovaj model su se zaljubila i mnoga poznata lica.


Ovaj Dolce & Gabbana model sunčanih naočala uz dodatnu zaštitu od sunca spaja praktičnost sa suvremenim stilom.


Novi brend na policama Optike Anda - Ross & Brown  donio je dašak retro stila uz oblike inspirirane retro/vintage stilom, a ovaj model inspiriran je Havanom 50-ih godina.


Provokativan i glamurozan Philip Plein model sunčanih naočala izdvojit će vas u masi na plaži ili after beach partiju - vi birate!

Svratite u najbližu poslovnicu Optike Anda ili na Anda webshop i zaronite u more omiljenih sunčanih brendova koji čekaju da ih otkrijete! Iskoristite 30% popusta na sve sunčane brendove do 25. kolovoza uz kupnju Kasko osiguranja ili cleanera.

Vaša reakcija na temu