Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Torcida pokrenula humanitarnu akciju za pomoć obitelji iz Vinkovaca

Torcida pokrenula humanitarnu akciju za pomoć obitelji iz Vinkovaca

'Nezamisliva tragedija nam nalaže da poduzmemo konkretne korake'

Torcida je pokrenula humanitarnu akciju kojom prikupljaju sredstva za pomoć obitelji Zovko iz Vinkovaca. Prije četiri mjeseca tragično je preminuo najstariji sin, 20-godišnjak, Marko, a prošloga tjedna iznenada je umro njegov otac.

'Neke nas životne priče i tragedije ostavljaju bez teksta i s golemom tugom, a jedna od njih je zasigurno tužna priča obitelji Zovko iz sela Cerić pokraj Vinkovaca. Nezamisliva tragedija koja nam nalaže da, uz izraze sućuti i podršku obitelji, učinimo i konkretne korake kako bi im ove bolne i teške dane učinili lakšima onoliko koliko možemo.

Pokrećemo stoga akciju prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Zovko i pozivamo vas sve da se u okviru svojih mogućnosti odazovete i sudjelujete', objavila je Torcida uz podatke za uplatu. 

Podaci za uplatu: Veronika Zovko 

IBAN: HR8525000093208437460 (Addiko banka)

Vaša reakcija na temu